Izgubih punjaca za Sony W30, i nadjoh ga u Santa Domenici za 370 kn, pa bi lijepo molio ako neko zna di ima za manje novaca, zamjenski.. Svaka informacija je dobrodosla.
Printable View
Izgubih punjaca za Sony W30, i nadjoh ga u Santa Domenici za 370 kn, pa bi lijepo molio ako neko zna di ima za manje novaca, zamjenski.. Svaka informacija je dobrodosla.
Trebao bi malo prekopati manual koji si dobio uz aparata, pa tamo naci podatke o bateriji koja se nalazi u aparatu i o struji koju zahtijava pri punjenju, sto bi onda dalo malo vise podataka o adapteru kojim se puni aparat.
E kada bi to znali mogli bi traziti dalje nesto zamjensko da ne dajes te pare za oiginal Sony punjac.
Inace ovakve zamjenske punjace ti drzi Chipoteka i Hama centri...samo moraz znati karakteristike punjaca. U Cihpoteci su ljudi koji prodaju prilicno osposobljeni po tom pitanju, pa ti moze opcija biti da odes direktno tamo sa aparatom i raspitas se malo!
Ok, hvala..
Je li se kod tvog sonya punjač ukljućuje u aparat ili se punjač nalazi u zasebnom kučištu?
Ako je prva opcija onda nikakav problem nije nabavit punjač koji ima isti napon punjenja i približno istu ili istu struju punjenja i iskombinirat ga njega sonyev konektor
Nalazi se u zasebnom kucistu.. Tj baterija se vadi iz aparata i stavlja u punjac...
Ja sam posija punjać od svog canona ixus 500 i nakon dugotrajne potrage bez rezultata sam kupia oriđiđi punjač za 400kn :bunny:
Ako imaš nekoga vičnog samogradnji elektronike možeš ga zamolit da ti napravi DIY punjač. Najveći problem je napravit praktično kučište, a ostalo je lako rješit.
Treba ti transformator,gretzov spoj i dobar elektrolit. Možeš jednostavno nabavit punjač za mob koji odgovara po karakteristikama i tako zaobic igranje sa tiskanom pločicom itd.