koji mi program treba,te gdje ga naci i gdje naci najnoviju verziju s45i.hvala
ako mi trebaju neki programi molim nekog da mi ih poslaje na mail
2062014@vip.hr
hvala
Printable View
koji mi program treba,te gdje ga naci i gdje naci najnoviju verziju s45i.hvala
ako mi trebaju neki programi molim nekog da mi ih poslaje na mail
2062014@vip.hr
hvala
imas vec jednu takvu temu, potraži malo po forumu
postoji nešto, ali uglavnom to se ipak n može, jer postoje i neke hardware razlike...
Već je rečeno, ali za one koji ne znaju. S45 se može nadograditi na S45i. Hardverske razlike su priča za malu djecu. Programi i objašnjenja nalaze se na www.gsm-free.com na njemačkom. Ako netko treba pomoć, tu sam.
@Tomohoc daj molim te, pošalji PM ili na sljaka@globalnet.hr Tvoju sam poruku obrisal prije otvaranja.
@tomohoc kako se radi o temi koja i druge zanima bolje je da ti ovako odgovorim nego na privat.
Ovako na gsm-free imaš winswup update S45 auf S 45i. Skineš to i ubaciš taj flash u S 45. Odmah ispod toga imaš S45i activator. Kad ga skineš i pokreneš , prvo podesiš COM port, zatim prikopčaš ugašeni mobitel, klikneš na read patches, kratko crvenu tipku, kad završi u polju 3 označiš patcheve kako je napisano (ono aktiviert, deaktiviert) klikneš na write patches, opet crvena tipka, kad završi klikneš na exit service mode, otkopčaš mobitel, izvadiš i vratiš bateriju i uključiš ga. Poslije možeš dodavat patcheve, ali to je već druga tema.
I da ne zaboravim, prije svega napravi back up flasha i EEPROM-a s Unisiemensom ili nekim drugim programom. U slučaju da krene nešto po zlu možeš se vratit natrag.