Dakle izasao je novi softwer za N70...
no ima par nedostataka... za sada nema HR meni... naime ne samo da nema HR meni vec ima samo jedan jedini pack a to je :
Wind i-mode
dakle ako nekome to ne smeta.. navali narode...
Printable View
Dakle izasao je novi softwer za N70...
no ima par nedostataka... za sada nema HR meni... naime ne samo da nema HR meni vec ima samo jedan jedini pack a to je :
Wind i-mode
dakle ako nekome to ne smeta.. navali narode...
Di....kamo...gdje? ;D
pa pogeldaj support.= Citat =:
Izvorno postao andrija
al kazem, samo wind i-mode.. dakle talijanski meni..
čekaj misliš osim defaultnog engleskog imaš samo talijanski ili JEDINO talijanski???
ko zna za ovo zadnje?
ima engleski naravno. ali nema HRvatski. to je brendirani softwer od Winda italija.= Citat =:
Izvorno postao silvano
i dali ti piše up tu date kad ga ideš instalirati?
ovo te totalno ne kuzim, sta up to date? to ti je najnoviji softwer koji postoji za taj n70 telefon.= Citat =:
Izvorno postao silvano
ma mislim kad ideš preko onog njihovog updatera pa kad sve spojiš i na kraju kad moraš stisnuti da počne flashanje dali ti piše da je software najnoviji da nema novijeg?
ma ko jos ide updejtat preko toga. uostalom taj softwer ni ne mozes dobiti preko tog updejta.= Citat =:
Izvorno postao silvano
pa nego čim da ga updatam preko onog phonixa ili kako se već zove,ali stim nemogu preko običnog kabela ili mogu? I što se sa tim ne gubi garancija?
da samo phoenix moze to ucitati kao free rjesenje. i da mozes preko obicnog kabela.= Citat =:
Izvorno postao silvano
i Da, gubi se garancija ako ju imas, jer je to brendiran softwer od winda..
i da, osuden si do daljnjega samo na taj softwer, znaci ne mozes vise se vratiti na stariji softwer..
ko ceka dočeka..
N70 RM-84_dp_v9.0_SW5.0638.3.0.1_EURO
= Citat =:
Izvorno postao khideg
to je na nokijinoj stranici??
Može mi neko pomoci... kod instalacije phonixa sam stao kod ovoga
i neznam kako pokrenuti ovaj dongle creck= Citat =:
Installing Phoenix 2006
Open the crack(phoenix_service_sw_2004_39_7_70_crack), do not click Install just yet.
Launch the Phoenix 2006 installer and hit next to proceed. Follow the on-screen instructions.
When prompted for a Nokia dongle, hit retry, then immediately hit install on the crack, overwrite DLL files.
Reboot machine when prompted or not prompted (It may tell "DEskey not found" two times. Click OK it two times
Uspio sam, imao sam krivi krek
sad cekamo da se potuzis kako si ubio telefon i tazis pomoc :)= Citat =:
Izvorno postao --TOT--
nisam uspio doc do djela di ga ubija, jer mi je neš javalj priej nego ga ubije... da ga nece uoce spojiti ili tako neš... zapravo spoji ga, u programu, i onda kada idem u onaj fleš meni i tamo otiđem na na one opcije za biranje frimwera.. 1. nezna kaj da odaberem ( skinuo sam onu europsku verziju) 2. javi me neke erore dole u onom programu, pa sam popizdio zatvprio laptop i pustio to za neki drugi dan.... može kakva pomoc ako si ista skužio?
bacit cu skrinšatove kada mi tata prestane igrati belu na laptopu ;D ;D
mozda imas srece ako ne uspijes osposobiti program jer neces morat nikom placat da ti ozivi telefon kad ga ubijes.= Citat =:
Izvorno postao --TOT--
...odustao sam od svega... išao sam reinstalirati program i nemogu ga ponovo instalirati, a nemam više živaca...
bravo za tebe, sacuvao si telefon u funkciji.= Citat =:
Izvorno postao --TOT--