Valjda sam previdio, ali ne nalazim nacin kako se netko moze brisati sa ovog foruma, kao sa drugih koji tu opciju imaju na pocetnoj strani.
Printable View
Valjda sam previdio, ali ne nalazim nacin kako se netko moze brisati sa ovog foruma, kao sa drugih koji tu opciju imaju na pocetnoj strani.
Ne shvacam pitanje...sto mislis po brisati?= Citat =:
Izvorno postao atila
Valjda misli na brisanje svog accounta :dunno:
Pa valjda a kako se brise acaunt ili mozda ima neka nasa rijec za to?:chef:
Ja mislim da to moze samo zappan ali nisam siguran
Hoces reci da moras bit tu i protiv svoje volje ako se neki Zapan ne smiluje pa te obrise? Mislim da se prije radi o propustu administratora
Bilo je govora o brisanju accounta.. Problem je ako je ta osoba ostavila puno "materijala" po forumu, komplicirano ga je onda potpuno ukloniti.. Tako nešto.
Ugl, možeš pustiti account neaktivnim jer se nakon nekog vremena on svejedno briše. Ili ako nisi zadovoljan nickom možeš dati zahtjev za promjenom tu u jednoj temi..
Da, bilo je riječi da se briše account ako je duže od godinu dana neaktivan i ako ima nešto malo postova... Ako se dobro sjećam...
@Atila: tebe nitko ne sili da ostaneš tu... Ako ti se neviđa nick, zatraži da ti se promjenio (tema je još otvorena).
Ako ti se opće ne ostaje, jednostavno odi... Neznam zašto kompliciraš...
ovo je poziv na revoluciju, al ne pravu nego neku "demokratsku", besmisleno :creep: i pomalo :ban:
Ne postoji mogućnost samostalnog brisanja članova. Zbog raznih razloga ne bi to bilo poželjno. Brišu se jedino neaktivni članovi sa 0 postova i to kad admin stigne.
acc-ovi se ne brišu. jednostavno prestaneš koristiti forum i to je to.. nema te više i sve ok. zbog postova i tema i preglednosti da se može naći što je gdje član pisao korisnički računi ostaju. što ne prisiljava osobu koja stoji iza tog korisničkog računa da koristi forum... to je tak i ne mislim mijenjat..