...Evo Yuet ne posustaje...:-)...
Probajte ljudi novi MP pa javite dal je vrijedan ponovnog reflasha...:-D...
YuetMod v3.0 MP for v360/V360I!!!
...Evo Yuet ne posustaje...:-)...
Probajte ljudi novi MP pa javite dal je vrijedan ponovnog reflasha...:-D...
YuetMod v3.0 MP for v360/V360I!!!
Zanima me koji se yuet mod pokazao najstabilnijim tj. da nema nekih ozbiljnijih bugova i da li v360 ima s tim softwareom mogućnost snimanja razgovora. Pričekat ću još neko vrijeme da vidim hoće li bit s telefonom sve u redu pa ak bude odnijet ću ga negdje da mi netko stavi yuet unutra.
I nemojte zamjerit što sam pitanje bubnuo ovdje - kad je već vezano za yuet mod i zanima me iskustvo korisnika - i ako je netko probao ovaj najnoviji koji je bubyx spomenuo zanima ma jel stabilan
Evo baš ga stavljam!= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Javim novosti, al ja prelazim s YMP1.3 tak da će ih vjerojatno biti malo više!
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Sorry za pitanjce ali nisam nikad flashao mob sa MP-om u dijelovima. Kako i dali se oni spajaju?:rolleyes:
10min. kasnije : Riješeno. Fala onima koji znaju.
Evo flashnio sam ga s Y MP 3 i pati me promjena funkcija tipaka! (one dvije iznad zelene i crvene)!
Sve u svemu ni loš. Za razliku od 1.3 koji mi se malo malo rušio ovaj nije do sada niti jednom.
Evo da se ne patiš. Ja bum ga većeras spržil pa se pišemo.= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Za promjenit tipke iznad crvene i zelene tipke.
1. 005b-0001seem u offsetu 1e ubacit 42 i offset 1f ubacit 43 - restart
2. 0313-0001seem upisat željenu funkciju. Ja sam stavio " PhoneBook "- restart
3. 0314-0001seem isto tako. Ja stavio " Message "
0313-0001 upravlja lijevom, a 0314-0001 desnom tipkom. Obavezno kod upisa
paziti na velika i mala slova.
Evo našo sam BUG! :sheriff:
Ako želite straviti svoje tonove (bilo koje extenzije) treba ih uplad-at na mob s bluethut-om jel kad ih stavim klasičnim putem preko kabla onda dobiju extenziju 070... a takve neće da uvrsti u listu za moguće tonove zvonjave (mora biti extenzija 160... - što se dobije ako je file prenesen bluethut-om)
Znam za to i to sam uradio al onda izgubim kontolu nad video kamerom!= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Kad to uradim onda šljakaju te tipke al kad pokrenem video kameru ne radi niti jedna tipka, neda se niti ugasiti pa mi samo preostaje da vadim bateriju!
Mislim da sam našo još jedan bug - neš mi neće da uvrštava moje melodije koje stavim u listu za izbor kod postavljanja zvonjave, morati ću ispočetka sve , možda sam ja zabrljo negdi al nevjerijem!
samo da ti skrenem pažnju na nešto... jel si siguran da je to extenzija? da nisi možda zamjenio extenziju a atribbut-om?= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
nije isto :)
nakon instalacije jueta ljudi su mi se zalil da me nemogu dobit tj. korisnik je trnutno nedostupan blabla... a ja uredno upaljen mob te poruke normalno idu kako slanje tako i primanje i tek nakon sta ga restartiram pocne radit i nakon nekog vremena opet ista stvar tako da sam se vratio na verziju prije tj backup v1.7.. misljenja?
čini mi se kao još jedan bug... imao je sličan sa mrežom već jedanput. moja preporuka: vrati ga na yuet 1.3 :)= Citat =:
Izvorno postao neno20st
Je u pravu si!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Moja greška, znam da nije isto al bio sam prilično naživciran i u brzini kuckanja pomješah stvari.
To se i meni desilo!= Citat =:
Izvorno postao neno20st
Al čačko sam neš i proradilo je! Mislim da je kriva funkcija odabira mreže (automatski ili ručno) nakon što sam vratio na automatski i restarto mob proradilo je!
Morati će mo upozoriti Yuet-a na te bugove pa da ispravi! :comp:
Hebeno sam razočaran i pomalo ljut. Prvi dojam:klap: :spin: :klap: :spin: , USB Punjenje on/off, onda oni simpa zvukovi dok pritišćeš tipke, guuuuubbbaaaaaa, a onda hrpa smeća, mob se smrzne:evil: pa vadi bateriju, pa kamera, mob se smrzne:wall: vadi bateriju, idem složit zvona.......kita......zvona sa mem. kartice više nemogu biti zvona :rifle: :sheriff: :creep: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Lud sam #$%***?=)(/#%"/%&(#"$%&"#$.....te Yuet da te #/&/)&%$($"&"/&%.....Yuet Sorry ekipa ovo me slomilo. Idem se plakat...
ja imam yueta 1.3 od pocetka nisam stavljao niti jedan drugi soft od njega.....pošto imam modem pa mi je malo problem skidati 20 MB ......preporucite koji je zasad najbolji soft od yueta....ja sam cist zadovoljan s 1.3 nikad mi se nije mob smrzao ili da bi imao neke probleme s njim.....jedino sam imao neki dan male probleme s mobom ali to nije bilo do softvera nego sam ga malo previse udario pa ga nisam ni mogao do kraja zatvorit ...tam gdje je ekran(onaj gornji dio) tam je cijeli iskocio van.......ali servis radi brzo ali sam ostao bez 50kn :notooth:
Upravo sam informirao Yueta o problemima sa 3-ojkom pa kad mi se javi bit ćete obavješteni.
Ak imaš y MP 1.3 ne diraj ništa!!!= Citat =:
Izvorno postao @.::xPsycho::.@
Evo ja nakon dva dana isprobavanja vraćam se na taj!
Potpisujem!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Probao sam ih sve i za sada nema boljeg od 1.3, bar za mene! :japan:
seem 0032_0001= Citat =:
Izvorno postao Doc77
offset:B2
bit 7 (1 ON \ 0 OFF) ;)
Probao ali opet ništa= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Najverovatnije je onda problem u 0FR flash-u.U tom slucaju mozes ekstrakovati ABR flash (koji mislim da je najstabilniji) pomocu shx codec-a iz nekog od starijih yuet MP-ova.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
primer:
http://i90.photobucket.com/albums/k243/ja_sam22/1.jpg
imam 1.3/1.7.. i cini mi se dosta dobar... necu stavlajt ni 2.0 ni 3.0.
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Kako vratiti fleshanu sa yuetom 2.0 na 1.3?
Imam RSDlite 3.0 i flash uspjesno zavrsi ali nece se mob restarta vec se konstatno vraca u flash mod...
Moraš restartat sam= Citat =:
Izvorno postao fat-boy
Bugovi..... ne sviđa mi se... vratio sam 1.7 eto kratko..... :thumbup: