www.sonyericsson.com/t630/
-"-
Printable View
koja pila e!!!!jako mi se sviđa dizajn.svaka čast SE-u!
meni je isto odlican dizajn... jako mi se svidja! :)
SE se počeo opasno popravljati.svi novi modeli dobro izgledaju,imaju brdo funkcija i povoljnu cijenu.baš mi je drago zbog toga i vjerujem da im neće dugo trebati da uđu u prva 3 proizvođača.sad sam malo pogledao p900 na mobile-review...zakon!
Naletio na njega danas dok sam pregledavo nji'ovu stranicu. E to je nešt po mojoj mjeri. Svaka čast!!
Podržava iSync...
Jel' to praksa i na 610-tki ili...
Kakva je ova tipkovnica - izvrtio sam mob miljon puta te mi je čas prozirna čas srebrna...
U biti koja je razlika između 610 i ovog 630 osim u dizajnu...
(a jesam pila...)
Koliko ima memorije? Nisam nigdje vidio...
Pise da moze na komp slati slike 640x480? Onda bi valjda mogao imati 4Mb?
Super izgleda!
slika se može na mobu povećat na 640x480.hardverski je sve isto ko 610,samo su dodane nove teme,pozadine itd.a ja sam vidio da tipkovnica svijetli nekom ludom bojom i totalni je lajt šou!ako tako bude i u završnoj izvedvi...užas!čovjek bi mogo oslijepit!priča se da bi t630 mogao imat 4mb memorije.
Popravljaju se ti u SE-u. A ako priče budu točne možda se to ugračka uspije i nabavit.
jedna od glavnih razlika između t630 i t610 je u ekranu.t630 ima TFT(znači bolji ekran).sad je taj mob jako blizu savršenstvu.
kakav je ekran imo t610
STN ekran. I još ga ima... ;)
Uglavnom TFT je vidljiviji za sunčanog dana...
Baš sam radio usporedbu tih dvaju ekrana.TFT daje mucho bolju sliku
Kućište više nije aluminijsko nego plastično.Jesu li te tipke po uzoru iz starijih Panasonic-ovih mobitela?
TFT ekra je ko onaj iz laptopa.
A šta je s rezolucijom slika s kamere i ekranom? Vjernost boja??
Ekran je nešto bolji nego na T610 pošto je TFT a za kameru nisam ništa našao
Sve mi se čini da vidim svoj novi mobitel. Izgleda mi predobro
Stvarno je dobar, ostal sam bez teksta
reza kamere je ista,ali pišu da koristi neke nove algoritme i neku softversku korekciju fotki pa su "kao" bolje.al to vjerojatno niš ne znači tj. oku nevidljiva razlika.t630 se,za razliku od t610,može spojit na onaj gameboard pa se mogu igrat igrice.hardverski se može spojit i t610,ali iz nekih marketinških razloga(tak sam pročitao) softver ne prihvaća gameboard.i novost je da t630 podržava instant messaging(nešto kao icq).čak je u izborniku dodana nova ikona(my friends) u koju se pohranjuju svi često korišteni kontakti i onda se odmah od tuda mogu slat sms,mms,e-majlovi itd.
siguran sam 100% da je to moj novi mobitel.:)
Ak je reza ista onda to nije bogzna što...Vidjet ćemo.Pazi molim te taj gameboard.Bolesno :D Al mob dobro izgleda.Ko da je došo iz budućnosti
Društvo, jedna mala isptavka. I mene samog i vas.
Nije TFT ekran; nego TFD.
ma daj ne kenjaj!nije TFD nego TFT(svuda gdje piše TFD je štamparska greška)!
isto kao što je isptavka zapravo ispravka.
kaj je uopće TFD?
Pa nemam pojma ni ja! Al ako ti kažeš da su se oni u SE-u zaje... pa krivo svugdi napisali...:(
TFD postoji i ugrađuje se u novi Z600. TFD znači Thin Film Diode.= Citat =:
Poslao: gIK
ma daj ne kenjaj!nije TFD nego TFT(svuda gdje piše TFD je štamparska greška)!
isto kao što je isptavka zapravo ispravka.
kaj je uopće TFD?
T630 ima TFT, a ne TFD zaslon.
Razlika je da je TFD jako svijetao i ima još manje problema s vidljivošću pod direktnim svjetlom, npr. suncem...