Kolko otprilike mogu dobit za to?
Malo cu nadokupit memorije ali imam samo 2 utora na maticnoj i oba su zauzeta s po 256mb pa bi 1 izvadio i stavio 1gb ili oba dva van pa 2x512...
Printable View
Kolko otprilike mogu dobit za to?
Malo cu nadokupit memorije ali imam samo 2 utora na maticnoj i oba su zauzeta s po 256mb pa bi 1 izvadio i stavio 1gb ili oba dva van pa 2x512...
Ak dobijes 100 kn mozes bit sretan.
-Koja su marka rami koje prodajes!
-bolje ti je uzeti 2*515 jer bolje rade nego 1g keksic!:comp:
ova dva po 256mb prodaj , ne ispod 180-200kn , ovisno o garanciji , i uzmi samo jedan od gigu , a jedan nek stoji i ceka bolje dane , cak i ako imas dual chanell na ploci , nemoj ici na 2x512mb , bar ja ne bi .
-gle on 100% nema grafu koja podrzava PCi-expres i zato mu je bolje da uzme 2 puta po 512 koji rade u dual chenelu!= Citat =:
Izvorno postao Router
koje veze ima pci-e sa dual channelom ? toliko o tvom znanju .
dobitci u dc-u nisu duplo ko sto ime kaze nego svega nekoliko postotaka , i zato sam i rekao sto sam rekao , gigu sad u komadu , i kad opet financije dozvole onda jos gigu .
-zato jer ce zagodinu dvije morat prec na novu platformu zato sam mislio na pci0expres..= Citat =:
Izvorno postao Router
ne valja gledati tako dugorocno - sto bi bilo kad bi bilo a da je - bas i nije neki sistem , i ako imas socket a pojacas ga sa memorijom i za koju godinu odes na 939 i opet ti radi ta memorija , a ako nadjes i agp plocu mozda i grafa .
-sve u svemu od 80-100kn po keksicu!:thumbup:
tako je , to je realna procjena . ;D
Vjerojatno cu stavit 2x512 jer je komp star 2 godine i tak da sigurno necu jos dvaput nadokupljivat memoriju, imat ce 1024 jos kojih godinu dana, mozda i dve a onda ce doc cijeli novi. Za sad nije los, P4 3.0GHz samo mu fali rama, 512 je postalo jako malo.
- u potpunosti se slazem s tobom!:comp:= Citat =:
Izvorno postao BM0021
preporučujem ti da si kupiš 2*512
iskreno ja bi sad kupio mem po gigu ,eto tri utora sam ispunio sa 512 ddr na 400 .
jedna je na single i dvije u dual chanel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sad mislim da sam ipak trebao stavit po gigu barem jednu ,jer vrtim vistu 64 bit ultimate rtm 6000,iapk ne ždere previše vista mem u mirovanju oko 400 mb ali kad ga napalim dođe do 800 pogotovo u Neru kad dvd fritam ,dok u roxio ne troši mem ništa.
2 x 512 moja preporuka, jer tako i tak u skoroj buducnoci ces morat mjenjat komp, jer ce bit preslab, i onda stime ces morat prec vec standardnu DDR2 Memoriju, tako da ovo cekanje da nadogradis jos dodatnih gigu pada u vodu jer je po meni to mrtvi kapital
stara tema, dok se procjena mogla vršit u neoglasima. sad su pravila drugačija, a i sama tema je stara 6 mjeseci i nema više svrhe.