-
Formatiranje 6600
Pozdrav!
Kupio sam rabljenu Nokiu 6600, ima dosta aplikacija, a zelim ih se svih rijesiti, napravio sam back-up preko pc-suita, potrebnije programe bi instalirao. Zanima me kako formatirati da se svi podaci i aplikacije izbrisu osim onih standardnih koje se dobiju s novim mobitelom. Zahvaljujem....
-
Odi na Settings/Podešavanja i odaberi Master reset/Tvorničke postavke i kad te pita šifru ukucaj 12345 ili 0000 ili 00000.
Ne može se ništa zablokirati ako promašiš šifru
-
u stendbay-u utipkaš *#7370#
To bi ti trebalo biti to...
Ako ti to ne pomogne, onda probaj kombinaciju
Isključi mobitel, stisni zelenu slušalicu i * i br. 3 , drži sve zajedno te upali mobitel ... ovo drugo ti vraća tvorničke postavke... mislim da ti je to bolje...
Inače, koristi PRETRAŽIVANJE... bilo je sličnih tema
-
Hvala, mogu li kako pobrisati sve programe, osim onih u orginalu, s memory kartice
-
-
ok, ima li kakav kod ili postupak za to
-
Što, imaš tvorničku MMC od 32MB?
Podatke na kartici ne možeš sačuvati, odn. da MMC možeš vratiti na "tvorničke postavke". Slično kao s CD-om ili bolje, kazetom na VCR-u. :)
-
imam 128 Mb memory card, moze li se kako formatirati iz mobitela?
-
Pa to ti kažem da napraviš, nemam 6600 ali imam isto symbian n70 i mem kartica se formatira ovako:
Alati->Memorija i onda odabereš Opcije i tu imaš za odabrati Formatiraj mem karticu.
Mislim da ćeš se snaći...:thumbup:
-
Hvala, stvarno neznam sto mi je danas, inace rasturam ovakve stvari, a ovo nisam mogao nac, thnx......:thumbup: