hocv na mobu gledat HRT, ali kad se Real player spoji, izbaci pouku 'cant play media clip'. Dakle postoji li jos neki player ili neka druga verzija real playera, a da vrti Hrt stream? Na 6600 je radilo, ana n70 nece.
Printable View
hocv na mobu gledat HRT, ali kad se Real player spoji, izbaci pouku 'cant play media clip'. Dakle postoji li jos neki player ili neka druga verzija real playera, a da vrti Hrt stream? Na 6600 je radilo, ana n70 nece.
Neznam, ali kako si se uopće pokušao spojit prekao Reala, meni na N73 kad uđem u njega i idem Options ima samo Download Videos... nema za spajanje na net??
Možda će biti malo glupo, al ajd...
Da nisi možda na 6600 imao još neki player osim Real playera, koji je možda imao neki codec pomoću kojeg si na 6600 mogao gledati HRT... e sad možda taj neki player nemaš instaliran an N70... :-/
Al je glupo da na 6600 možeš gledat , a na N70 nemožeš gledat HRT... baš glupo.. :-/
Ne spajaš se preko reala direktno, nego te int. browser prebaci na Real player.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Ma to sa 6600 je bilo proje 2-3 godine, samo sam isprobavao, jer su cijene GPRS-a tada bile ubi bože. Al ako me pamćenje služi tamo se zvao Real One. E sad ne kužim baš to u detalje.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Evo, reko mi je Nered, stavljena je zabrana na APN poradi glede i unatoč prevelikog žderanja love koju stream guta. :closed:
jel vip to zabranio sada ili sto?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ček,ček... Znači opeće se nemože gledati bilo koji kanal ili samo HRT?? :-/
Probao sam jedan drugi stream i radio je. Sutra ću probati neki drugi TV pa javim
Koja je adresa streama?
Na koji misliš? HTR ili ovaj drugi, jer ovaj drugi je bio čisto proba, nije TV nego neki sat koji radi
Hrt me zanima...