CPU AMD Athlon64 BOX 3200+, Sck AM2
MB Gigabyte M55plus-S3G, sAM2, GeForce 6100, VGA, SATA, FW,GLAN
DDR2 1GB PC5300 (667MHz) Kingmax
Treba mi jedna dobra grafička koja bi došla oko 500 kn uz ovu konfiguraciju.
Printable View
CPU AMD Athlon64 BOX 3200+, Sck AM2
MB Gigabyte M55plus-S3G, sAM2, GeForce 6100, VGA, SATA, FW,GLAN
DDR2 1GB PC5300 (667MHz) Kingmax
Treba mi jedna dobra grafička koja bi došla oko 500 kn uz ovu konfiguraciju.
Takvo nešto ne postoji :)
Ma sve kaj uzmeš u tom rangu ti nije baš za igranje, ali to znaš i sam, pa nije da moraš nešto previše mozgati koju da ubodeš. Jedina stvar na koju moraš paziti je da ti grafička nije TurboCache ili HyperMemory, jer to znači da nema vlastitu memoriju nego ti krade ram.
Recimo nešto ovakvo ili ovakvo?
Ma znam. Koliko para toliko muzike. Ali ****** ograničen sam lovom
ATI Sapphire 9600XT 256mb!
-ako te zanima javi mi se na pm!!
To je AGP grafička, njemu treba PCIExpress...
Evo izgleda da je ova 7300GS malo bolja od x550 pa si od ove dvije uzmi tu. Čak nisu ni performanse u igrama toliko tragične ;)= Citat =:
Izvorno postao mika007
Hvala na preporuci :thumbup:
uzmi bolje plocu druge marke , jer ove msi bas i nisu na dobrom glasu , pa odi na nesto jeftiniji model i za grafu pikni 7300gt , oko 620kn , apsolutni best-buy .
A koju matičnu preporučaš?
Ne mogu naci cijenu ove Msi , ali od povoljnijih ploca sam slagao am2 konfu frendu sa asrock plocom sa via890 chipsetom , oko 500kn i ploca je odlicna za tu lovu , stabilna i pasivno na chipsetu i sa x1600pro radi super .
Jedno pitanje za znalce. Jel bolje kupit matičnu sa sck 939 ili AM2. Koja će mi zadavati manje glavobolja?
am2 je novi socket koji ujedinjuje sve segmente trzista , zato i je izbacen , i naravno ubacena je podrska za ddr2 , relativno je nov na trzistu i ima djecjih bolesti ali neces dobit glavobolju . ja bi osobno 939 , ddr1 malo bolji , pci-e grafu i dobru plocu i udri brigu na veselje , zapravo i sam imam takvu konfu :)
Imam još jedno pitanje :creep:
Da li 7300gt ima 4 pin ili 6 pin conector na sebi? Jer naime, imam napajanje koje nema tih 4 i 6 pinova za grafičku PCI-E
Nema nijedan konektor jer nema potrebe.
tako je , potvrdjujem kao ponosni vlasnik iste od gigabytea
Jel moze preporuka?
Koja je bolja grafička?
Gigabyte GF 7300GT PCIE , Turbo rev., 256MB, TV out, DVI
ILI
Gigabyte GF 7600GS PCIE, 256MB, TV out, DVI
7600gs........
PCIE 256MB tv-out dvi do 1000kn za igre
Pardon 512 MB gornji post