Zanima me da li se može sa nekim unlock calculatorom. Mislim ga uzeti u tele2 pa
me zanima jer nisam našao ovaj model među ponuđenim u haris dct4 ili su možda kodovi isti kao i za 1100?:angel:
Printable View
Zanima me da li se može sa nekim unlock calculatorom. Mislim ga uzeti u tele2 pa
me zanima jer nisam našao ovaj model među ponuđenim u haris dct4 ili su možda kodovi isti kao i za 1100?:angel:
nop....nemogu bit isti...podržan ti je na world unlock calcu; ali da ti odmah kažem da hrpa tih 1110 uopće ni nije zaključana.....
pozdrav....
Hvala. Može samo link odakle da skinem taj world unlock calc
here u are.... http://www.gsmevolution.com/freecalc
Hvala već sam pokušao.Samo link više ne radi. Ajd molim te ako nije problem pošalji na mma_fan2005@yahoo.com :angel:
Hvala. Našao sam :jump:
pa daj onda pukni ti taj link ovdje s kojeg si skinuo kad ovaj više ne prolazi....
i jer radi na 1110 ? i ja bi svoju mozda otkljucao , ali nekak mi je glupo gubit i2 god. garancije .
inace , link radi normalno
da link radi al kad klikneš za download neide....
a čuj ako ti ova 1110 služi samo za tele2 onda nemoj jer 2g gar nije malo....
www.vilani.com, verzija 4.3 je zadnja probaj sa 1110, asic 2 i asic 6 ili oba asic 6
pa 1110 iz teleta nije kodirana.= Citat =:
Izvorno postao mobman
tako je, i ja je uzeo neki dan i komotno idu sve kartice makar su nakeljili naljepnicu na kutiju da radi samo sa tele2...= Citat =:
Izvorno postao megane1.9
isto tako imam par frendova koji su uzeli u akciji onaj cokoladni LG za 1k kn, isto nije bio kodiran :)
mislim da je bila prevelika potraznja i navala na te akcije (LG inace kosta 2800kn a nokija isto nije bas djabe, oko 300-400kn) i jednostavno nisu stigli slati sve na kodiranje :)
Potvrđujem priču o nekodiranom LG Choco iz Tele2 :thumbup:
pa pogledajte malo šta sam napiso u 1.-om postu...... da ih hrpa nije kodirana al neki očito jesu jer Ruter-ova 1110 je lockana......
da ...očito imaju gužvu pa ne stignu al to na kraju krajeva i nama paše:thumbup: