Kako rjesiti zvono na 6230i? svaki put kad me netko nazove ono se postepeno pojacava.... namjesteno je da samo zvoni zato mi je malo cudno???? ima li tko nekakvo rjesenje???
Printable View
Kako rjesiti zvono na 6230i? svaki put kad me netko nazove ono se postepeno pojacava.... namjesteno je da samo zvoni zato mi je malo cudno???? ima li tko nekakvo rjesenje???
Odi u profile izaberi profil koji koristiš (valjda općenitio) -> podešavanja inegdje mora biti opcija da isključiš postepeno pojačavanje...
mislim da bi to trebalo biti to
uh ico..pa to sam pokušao frendici složiti i nema te opcije??!
Meni se čini da sam negadje pročitao da u nekoj od brandiranih verzija softa za Nokije zvuk ide od tišeg prema jačemu i to da je default. Konkretno mislim na 6230i.
Eh da... sad i javidjeh da te opcije nema... (pogledao na 6020 i 6630)
A ništa onda probaj izgasit i uplait mob, možda se samo malo zblesiro...
Može biti da mu se nešto "pošeremetilo"...
Fakat neznam što bi napravio u tom slučaju...
upravo to sam i ja imal na sve 3 svoje 6230i:jehon:
Mislim da je to ipak do softvera...imao sam 6230i koja je bila kupljena u Tele2, nebrandirana (znači, radila je na sve kartice) i zvuk je bio skroz normalan, bez ikakvog postepenog pojačavanja zvuka kod zvonjave :jehon:
Ako je tako, onda može biti da ilordan ima 6230i brendiranu na neku mrežu...
ali opet glupo je da netko brendira mob i onda napravi takvu glupost sa zvukom... :eek:
Spominjalo se to sa 6230i i pojačavanjem zvuka, stvar je do softa. Najvjerojatnije je brandiran..
ma meni frendica iz dojča dofurala mob..ima samo njemački turski i josh neki jezik...i isto..valjda to ima samo 6230i...to je bahs bzvz
To je standardna zaxxxxxx-a sa 3220 a ti tvoju 6230 nokiju resi ovako prvo resetuje ceo tel. na fabricko podesavanje ako nece onada isflesuj tel. i to sigurno oce, to se desava kada namestite preko teme u telefonu da vam bude podesen ceo tel. Kada ga isflesujes tel podesavaj preko profile kako ce da radi. Prvo probaj da ga resetujes uspelo mi je mnogo puta.
Poz... Novi clan Kalisko :spin: