koliko košta i gdje ima za kupiti za motorolu v235?:-/
Printable View
koliko košta i gdje ima za kupiti za motorolu v235?:-/
kakav je priljucak dole, mal ili sirok??:D= Citat =:
Izvorno postao Deny21
Kupi mini USB kabel u bilo kojem PC shopu cca.20kn košta,a ako imaš digitalni fotoaparat imaš i kabel pa nemoraš kupovat.= Citat =:
Izvorno postao Deny21
Znači na jednom kraju normalan usb,ana drugoj strani mini usb.jel mi treba neki program ili samo ukopčam i prebacujem?:thumbup:
pa preporucujem ti MPT program...= Citat =:
Izvorno postao Deny21
ovdje mozes naci tutorial za instalaciju MPT-a i drivera
Pitao covek za data kabl a ne za USB, razlika velika!
data=podaci= Citat =:
Izvorno postao tomican
podaci=multimedija
multimedija se prebacuje preko miniUSB kabla. Dakle, ono šta on treba jest miniUSB kabal za v235.... :)
-Feniks oko 10kn= Citat =:
Izvorno postao Deny21
GoGs razumeo sam ja njega sta on trazi ali napisao je DATA KABLI, sto se razlikuje od mini usb, sory.
Ali nisi razumio da je u ovom slučaju data kabel i miniUSB kabel jedan te isti kabel. :flame:
Ne postoji drukčiji kabel za ovaj mob osim miniUSB kabela, a on nema nekakvih podvarijanti- svi su isti....
Ucicemo u off topic, postoji velika razlika izmedju data kabla, siemen, samsumsung i drugi u odnosu na mini USB, ili jednostavnije prdjimo na pm, da ne opterecujemo druge.
Sve to stoji ali ajd ti prikopčaj mini-usb kabl na bilo koji siemens (bez da praviš adaptere)!= Citat =:
Izvorno postao tomican
Kod novijih motorola data kabl=mini-usb!!!
http://www.avacom.cz/fotom-R-Mini-USB-1774.jpeg
kurbaos upravo to, 90% simensa koristi data kabl, e sada sta ces da zakacis posle to je druga stvar, ali za motorolu ide USB kabli sa mini priklkljuckom za mob, kao kod SONY kamera.