-
Error nakon flashanja
Ovako, flashao sam mob s Yuetom 1.6(jedno 100 puta, ali to nije važno). Imam Vodafone backup koji "radi". Imao sam problema i critical error 84 dok sam flashao s Flash&Backup 3. Nakon toga(kada sam skužio da mi MFF instalira samo na C), flashao sam s MFFom i CG1 išao je bez problema. Flex također i sve ostalo. Kada je sve flashao, radio je još nešta(valjda provjeravao) i javio se neki error. Mob radi normalno, možda malo sporije. Sada šta je taj error. Želio bi napraviti neki MP za V360v ali s orginalnim Vodafone flashom, da ljudi mogu zadržati garanciju(ako ga budem mogao uploadati :-/ ). Zna li netko, ili da opet flasham mob s Vodafone pa da uslika, pa da uploadam. Već sam dušu iz telefona izflashao ;D
-
hm
kakav error??
de probaj srcreen poslat
-
Dobro, napraviti ću. A sjetio sam se još nečega. Javi error kada provjerava CG0. Mi može tko reći šta je taj CG, jer ja za to nikada nisam čuo.
EDIT:
Nemam vam šta uslikati. Samo kaže flash FAILD!!!!!! Na mobu još dobre pola minute piše SW Upgrade, dok se mob ne upali. Ovako sve izgleda OK. Probati ću još jednom s F&B3 flashati. Ako mislite da je nepotrebno javite. I provjeri CG0 100%. Ima netko nešto za pomoći. Budem još javio moje rezultate.
-
Poluditi ću s tim Vodafone softom. Promjenim DRM slike(točnije, Java screen pri ulaženju u java) i ne mogu to flashati. ALI ISTI VRAG. Neće. RDL sig error. Mi može itko pomoći? Ako ovako nastavi ništa od mog monstera.
-
To se i meni događao i uvijek sa FlashBackupom. Uvijek ista poruka "Critical Error 84". Ako ti to ide na živce flashaj mobitel sa RSD Liteom.
-
Je, dosadio mi je ;D Moram opet downloadati, jer ne mogu otvoriti CD s RDSom. A, kako da uklonim tu RSA zaštitu sa moba? Mislim, kad već idem sve, onda i to.