-
MMS i SMS
tko... ovdje... misli... da... ce... MMS... zazivjeti i postati "standard" kao SMS... prije uvođenja famoznog UMTS? meni se za sada to cini jos malo pre [glow=red,2,300]šminkerski[/glow], a i malo pre veliko opterecenje za "prosjecnog" korisnika!!!
zanimali bi me vasi komentari i moguca argumentirana diskusija.
p.
velimir
-
Re: MMS i SMS
MMS će svakako zaživjeti.Pusti šminkeraj zbog cijena uređaja , postoje klunci sa bogatim starcima i hrpa seljaka s lovom. recimo svi primjerci CommunoCam-a u VIP-u su rasprodani daleko više i brže od očekivanja a pola njih nema pojima kaj da rade sa SE T68i.
Prije dva tri dana su predstavljena tri uređaja srednje klase odnosno srednjeg cjenovnog razreda,a jedan od njih podržava MMS i ima ekran u boji.
Istini za volju T68i nije ni toliko skup koliko nudi.
-
[quote author=kakav_nered link=board=mms;num=1024509312;start=0#1 date=06/22/02 u 21:22:36]Istini za volju T68i nije ni toliko skup koliko nudi.
[/quote]
jel mozda imas 68i? onaj koji sam ja imao u rukama bio je grozno spor i raskliman, a bio ja kao nov. a onda jos MMS nije bio predstravljen. pa me cisto zanima kak to na njemu sljaka?
tx.
velimir
-
imam ga i to sve radi OK. istina da telefon zna neki puta biti spor ali postoje dva razloga. Prvi je definitivno se uspori kada mu je memorija blizu FULL tj jes kada je prekrcan slikama i raznim glupostima, a drugu kako se pretpostavlja da prve verzije SW-a puštaju odnosno pišu u telefon svojevrsne log fileove kako bi se kasnije ustanovilo što se je sve dešavalo sa telefonom odnosno kako je telefon reagirao u pojedinim situacijama, a to je iz razloga da bi se SW usavršavao.
-
jos kad bi i pustili u prodaju onja sivo-srebreni koji je bio na Comm...Asia ;D
velimir
-
pa pustit će ga ali treba proći neko vrijeme
:P
-
:)Re: MMS i SMS
Dobra beba s mnogo mogučnosti. :) :-X
-
;DImam T68 i imam MMS. Kad kupuješ u Elektromagicu
pitat će te oćeš njegov softver ili softver SonyEricssona
T68i ( :-*BESPLATNO :-* ). Comunicam moguče je spojiti s T68, iste mogučnosti a jeftinije 200 kuna.
-
Ne isplati se ak je samo 200kn off.Ljepši mi je t68i.Pa kaj nije??????
-
makaki
meni 68 "iless" puno ljepsa
-
Pa dost su ružne one "rupe" za zvučnik a i ime "ericsson" mi je već simbol starih mobitela.
-
bio je glup potez uvesti svu infrastrukturu i pustiti uslugu u pogon bez tehničke podrške(tu naravno mislim na mobitele)!kako čovjek može očekivati zaradu od mms-a kad na svom tržištu ima samo 2 mobitela koji ga podržavaju i oni su skuplji od 4 soma kuna?(istina se t68i je sad i jeftiniji al je bome nokia još uvijek skuplja!)mms svakako ima potencijala no to je usluga koja je za naše standarde preskupa(zaboga,pa nismo mi japanci!)!kad se uvede tri-dži onda je to druga priča...:)
-
...ne znam zašto ste svi zapeli za kada dođe "famozni" 3 G kad je to po mom mišljenju 5 svjetlosnih godina daleko pa tek sada su počeli masovno otkrivati ekrane u boji.
MMS je uveden sad jedino ga može pokopati cijena koja još nije određena (šuška se da će biti oko 4 kune).
Po mom skromnom mišljenju MMS će zaživjeti premda neće postići bum kao SMS ali makar nudi komfor na koji smo već svi navikli (osim izuzetaka) i to u vidu e-maila...;)
Aparati?
Mislim da nam je na pomolu nekoliko zanimljivih i relativno jeftinih varijanti...:p