molim savjet. Da li promijeniti w800 za w 810. kakve su razlike i Vaša iskustva (vjerojatno je netko imao oba modela)? Koja bi bila realna razlika u cijeni ako je moj sasvim OK? Trenutno bih ga promijenio samo radi boje. :fish:
Printable View
molim savjet. Da li promijeniti w800 za w 810. kakve su razlike i Vaša iskustva (vjerojatno je netko imao oba modela)? Koja bi bila realna razlika u cijeni ako je moj sasvim OK? Trenutno bih ga promijenio samo radi boje. :fish:
razlika u cijeni je oko 400kn,ako te pali crna boja,sam daj..
razlike su u sticku,zvučniku i nešta malo u softu,ak ti je w800 supač,a imaš 400kn,mijenjaj...
ali opet zašto ne,nešto novo probati,jer w810 če ti dr. dana odma dosaditi, sve če biti na istom osim boje,moj savjet-ne mijenjaj,ne isplati se...:thumbup:
nebi ni ja
Po meni se stvarno ne isplati toliko nadoplaćivati, a razlika je stvarno samo u dizajnu...
za 400kn sigurno ne . inace w810 je meni bio osjetno bolji od w800 u svakom pogledu , ali mislim da je ipak to bila stvar serije u proizvodnji nego pravog pomaka .
nije samo u dizajnu... stvar je i u softveru, jer W810 ima onu tipku koju ima K750 (za onaj "brzi" meni), ima EDGE, navodno ima malo veći ekran (ali nisam siguran)...= Citat =:
Izvorno postao andrija
Neznam, ja bi mijenjao (ali da je nadoplata dosta manja), jer je W810 noviji model, pa ono da isprobam...a W810 mi se više dizajno sviđa...
EDIT: ups tek sad vidim da bi trebao nadoplatiti 400Kn... Uz toliku razliku NEbi mjenjao Da je nadoplata manja, tj do nekih 150-200 Kn, onda bi mijenjao...
Evo vam USPOREDBA pa pogledajte.
Za tu razliku u cijeni se definitivno ne isplati...ajde da je 50 ili 100 kn, ali ovo...:nono:
neisplati se mjenjati
Ne isplati se, ali ako imaš novaca i nije ti greda zamijeniti... :thumbup:
Potpisujem ovo, realno gledano 400kn za kuciste je previse.= Citat =:
Izvorno postao observer
nikako, kad je izaso w800 bio je oko 3000 kn, godinu kasnije w810 isto 3000 kn, a nema skoro niti jednu komponentu bolju... Inace mi se w810 ne svida... Nema umts a onolika cijena... A nije nikakav hit kao sto je bio w800...
Čudno je kako svi kao jedinu razliku spominjete dizajn, tj kućište..
A to što W810 ima bolji soft (bar se meni čini da je bolji), ima onaj gumb koji ima K750 (za pristom brzom izborniku), EDGE, veći displey (veličina dipleya na W800 je ista ko i kod K700, a W810 ipak ima malo veći displey), navi-pad a ne joystick (koji se jako kvari kod K750, a nedavno je i frendu počeo štekat na W800)... to nitko ne spominje...
Tako da nije samo stvar u dizajnu kućišta!!
Da je nadoplata malo manja, isplatilo bi se mijenjati!
U svakom slučaju, W810 je noviji model i na njemu su ispravljanjene greške koje su možda bile kod W800.
Isti je display, ista rezplucija i dijagonala (176x220 ; 28x35mm) - pogledaj usporedbu.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Bolji software - jok ;D
Edge - ma strašno, u biti tu je i jadina razlika...koja ne vrijedi preko 50 do 100 kn razlike.
Pogledaj malo usporedbu ico
Ma pogledo sam usporedbu...
imaš pravo displey je isti, promakelo mi je to, jer se govorilo da je displej malkoc veći...
Al kažem, meni osobno je soft bolji na W810, jer ima i onaj brzi meni koji je meni na D750 bio jako koristan, a W800 je imao pristup walkamanu umjesto tome izborniku...
E nije, ima i Navi-pad (ponovo) umjesto joysticka... To je po meni velika prednost W810ke...= Citat =:
Izvorno postao observer
Ali sve u svemu, da je nadoplata do nekih 150Kn, onda bi se isplatilo...
ipak su to premale prednosti koje bi opravdale nadoplatu od 400kn.
nema smisla mjenjati
Hvala , ljudi poslušat ću stručnu većinu. ušparali ste mi novce. :thumbup: :closed:
Pametna odluka... :thumbup: Za te pare si možeš kupiti memory stick, pa imaš još više mjesta za mp3ce... :thumbup: