mali savjet iz vlastitog iskustva...ne spajajte mp3 player preko usb huba meni su 2 već vrisnila od toga prvi je bio i-river a drgi canyon...hvala bogu što se canyon može doma reflashat novim softverom...
Printable View
mali savjet iz vlastitog iskustva...ne spajajte mp3 player preko usb huba meni su 2 već vrisnila od toga prvi je bio i-river a drgi canyon...hvala bogu što se canyon može doma reflashat novim softverom...
Što ti se točno dogodilo? I zašto je problem spajanje preko hub-a? ako možeš malo detaljnije objasnit o čemu se radi.
pa dvaput mi se to već desilo prvo kad se spojim mi javi "this device can run faster...bla bla ak ga gurnem drito u usb port" ali sve radi kako treba i onda se odjednom sve smrzne i player vrisne nemoš ga više ni upalit ni niš dead-dead.I to samo ak ideš preko huba...zašto je to tak meni je nepoznato al eto...ak vam se ne flasha player svaki treći dan novim softom izbjegavajte hub...
Možda će zvučat glupo, ali postoji mogućnost da ti je USB port 2.0 , a hub 1.0... pa zbog toga... ja nisam nikad imo problema s tim, niti sa jednim playerom (a imo sam jedno 3-4), bez obzira gdje i kako ga spajao...
Zato neznam zašto si podigao toliku prašinu... Ako su tebi vrisnula 2, neznači da će se to desit i drugima... možda je problem ili u playerima ili u hub-u...
Znači,koliko sam shvatio,nije ti se dogodio hardwareski kvar nego nešto sa softwareom. Da li su ti garanciju priznali ili si sam flashao? Možda sam dosadan ali da ustanovim točno o čemu se radi, jer ako nije bio hardwareski kvar onda nije strašno tj. kao što si naveo ako se može flashanjem riješit i sve je tada ok zbnači da nema štete.= Citat =:
Izvorno postao iwek
prvi put su mi priznali i svaka čast hg-spotu, odmah su mi na licu mjesta zamijenili player novim i to po cijeni prvoga kolika je bila kad sam ga kupio!!!!i A pošto cijene padaju ja sam dobio novi mp3 player i 300 kn kusura....No kad mi se to ponovilo bilo mi je fakat glupo vraćat se pa sam malo prekopao po uputstvima ,reflashao ga sam, (sa novim softom sam dobio mogućnost kretanja kroz foldere što prije nije bilo moguće) i sad mi je kabel u 2.0 portu i sve radi kao podmazano...A što se huba tiče inače ne pravi probleme preko njega mi idu printer,webcam,fotić i bluetooth.= Citat =:
Izvorno postao blueled
Znači HUB nije nikakv problem i nije bilo potrebe raditi paniku radi toga, već je samo trebalo USB hub (koji je očito 2.0) uštekat u 2.0 port, a tebi je očito bio u 1.0 portu i to je to... :jehon: