Pošto vidim da su i u drugim forumima otvorene ankete vezane uz estetiku mobitela, zašto nebi i Samsung imao nešto takvo - ipak je Samsung šminka! :thumbup:
Printable View
Pošto vidim da su i u drugim forumima otvorene ankete vezane uz estetiku mobitela, zašto nebi i Samsung imao nešto takvo - ipak je Samsung šminka! :thumbup:
Ja sam dao svoj glas D900 - po meni, najljepši i jedan od najboljih Samsunga ikad! :thumbup:
nadam se da ču ga za koji dan imati i ja sam glasao za njega...:thumbup:
D500... Po meni najljepsi! :thumbup:
Svidja mi se sto je na slide, elegantan je... ma sve 5!!!
http://img.gsmarena.com/i/pics/samsung/sad500_01.jpg
Vid ga kak je slatkicki
= Citat =:
Izvorno postao sora
da, d500 je jako lijep ali je po meni d900 malo ljepsi
D500 mi je malo ljepši čak od D600 i ima puno bolji slide, ali po funkcijama se ne mogu uspoređivati...ipak - D600 rulz!!! :bunny:
glas dao za D500. A kod D600 sam dobio dojam da je kučište nekak krhko... neznam, ali nije D500 mi je nekak bolje sjeo :)= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Meni ovaj d520 najbolje izgleda.Tanak a ne pteširok, i još je prihatljive cijene.
D500
po meni najljepši opčenito.
e900.. :) zbog tipkica.
nema ga na listi, X700, jedan od rijetkih samsunga koji odstupa od svih ovih "klizača" kaj su, po meni, ko isti auto sa drukčijim paketima opreme:)
e900 best :X
d900 je meni najljepsi i uz to najbolji
A jel može (pra)stari modeli?
Odmah idem na legendu T100.
Ako ne E530
najljepsi e530..onako lijep,zenski..bas je faca :D
itekako krhko, vise sam pazio da se ne raspadne nego sto sam uzivao u njegovoj ljepoti::)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
D900 iako mi je vec dosadio samsungov dizajn, svaki novi mobitel identican predhodnom.
po meni e900. D900 mi nije niti do koljena prema e900. Ali naravno, to je moje subjektivno misljenje :licklips:
Pošto mi je na listi želja :) glasala sam za D900.
Moj glas ide za D500 :beer:
E900 mi je najljepsi i za njega sam glasao...ali D900 planiram uzet...
moj glas ide E 900 !!!:thumbup: :thumbup:
D600 ;D
you just gotta love it
= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
slažem se :jump:
X810 mi je lijep jos bi bio bolji da je u crnoj boji:angel: