rekose da mob ful glasni zvoni.... ful je tih a pojacan na najace.... hm?
to tako je ili ima jos neka opcija to malo poglasnit? ili otic pitat u ducan sta je? bas je full tih!
Printable View
rekose da mob ful glasni zvoni.... ful je tih a pojacan na najace.... hm?
to tako je ili ima jos neka opcija to malo poglasnit? ili otic pitat u ducan sta je? bas je full tih!
kako misliš ful tih. kad slušaš pjesme ili kad razgovarš ili kad ti zvoni?
Ako je kad slušaš pjesme, onda u playeru sa gumbićima "+" "-" (ako ih imaš, bar je tako na W800) pojačavaš zvuk... U razgovoru sa itim tim gumbićima pojačavaš ili stišavaš zvuk u zvučniku.
Ako misliš da se slobo čuje kad ti zvoni, onda odeš u postavke -> profili i tamo namjestiš na najglasnije (ako ima postupno pojačavanje, onda to isključiš)
Mora bit dovljno glasan. Znači, u profile i tamo namjesti isključi postepeno pojačavanje zvuka, a samu glasnoću stavi na najjače (iako je meni to preglasno, osobno to izbjegavam).= Citat =:
Izvorno postao malena01
Sad ovisi i o melodiji koju si stavila za zvono, ako je neka tiha loše kodirana MP3-ica, nije niti čudno, no probaj s nekom od prodornijih melodija koje dolaze s telefonom.
da ok rjesila stvar, tnx
Jel da da je mrga od moba?
Za malo (relativno) love dobiš ono što Nokia nudi na skupim mobitelima (BT, IrDA, E-mail s attach.,vrlo jak zvučnik...).:thumbup:
Da. za relativno manje novaca, dobiješ ono što nokija nudi za više para...
Ali ono što najviše razlikuje Nokije od SE (pogotovo W serije) je dobar soft za slušanje muzike (MP3 player) i slušalice, tj onaj adapter u koji možeš uštekat "obične" slušalice, a ima i dobru bateriju...
Mislim da je mob u svakom slučaju isplativa kupnja...
supach mi je mob sad ga jos samo treba dekodirat i bit ce prva liga!
e ja se ne kuzim u to, citala sam davno da postoji nest da mogu dve kartice u jedan mob, jel se to moze i ako da se to može s ovim mobom?
w300 u oglsniku je 1200 kn, i vi to zovete povoljnom kupnjom???
Pa za tu lovu puno bolje je uzet k750, a da ne govorim recimo jedan symbian kao sto je 6630....
ja sam mob prakticki uzela za 700kn, 500 mi sjeda na racun tako da, mislim da je to povoljna kupnja :)= Citat =:
Izvorno postao magarac7
Za odkodiranje se javi nekome tko inace flasha SE mobitele jer ima opremu za to. Ima takvih tu na forumu. ;)= Citat =:
Izvorno postao malena01
Sto se tice dvije kartice, vidi ovdje. Po meni to bas i nije sretno rjesenje, jer u principu ne mogu raditi obje kartice istovremeno, ovisno o izvedbi ili biras na kojoj ces biti dok palis mobitel, ili preko menija u mobitelu (onda se mobitel sam resetira), ili mobitel sam svako malo prebacuje izmedju dvije kartice/mreze (npr. svakih 10 minuta).
Da, dual sim... samo što je to nespretno rješenje, jer možda treba rezati SIM karticu... tako da ono :-/ U svakom slučaju nespretno rješenje, ali zasad jedino ako želiš koristit jedan mob a dvije kartice...