Tele2-lažovi i prevrtljivci
U srijedu 5 rujna kupio sam BS C 81 na pretplatu za 195 kn,potpisao ugovor na 18 mjeseci,i još mi nisu aktivirali pretplatu,stalno govore bit će za 2 dana,danas dobijem odgovor u toku tjedna .Pa nakraju će mi je aktivirat 27 kao bilo je problema u sustavu i u roku 5 dana morat ću potrošit 48 kn,sramota.:angry: Još mi stalno mjenjaju mišljenja svaka osoba koju dobiješ govori drukčije,neki govore da je besplatni prijelaz tako piše i na webu da se ne naplačuje zato nisam uzeo novi broj nego svoj stari iz prepaid tarife 39,prebacio na postpaid tarifu 48,kad je besplatno ,a danas neka Vedrana govori 50 kuna.To je prevara na prevarama,na webu piše besplatno,i neki ljudi u službi da je besplatno dok ona 50 kuna,dan prije kupovine mobitela bilo je 40,vjerojatno ista ženska.Pogledajte situaciju morate kupovat bonove na rizik,u strahu da vam u svakom trenutku mogu skinit sve s računa,jer tko zna kad će se aktivirat pretplata,ako vam se aktivira pred kraj mjeseca njihovom greškom morate potrošit u roku od 5 dana 48 kuna,iako sam pretplatu potpisa 5-og,a dobija npr 27-og,ako i tad sustav"proradi",i još ti naplate 50 kuna iako su i na webu i dok sam potpisiva rekli prenosivost broja je besplatna.Tvdim da to namjerno rade smanjili su cijenu uređaja na akciji i tvrdili da je prenosivost broja besplatna samo zato da bi ljude navukli na tanki led i uzeli im lovu neaktivirajuči im pretplatu i s druge strane lopovskim trikom svak govori u službi za korisnike različito da je prenosivost besplatna do tog da nije neg 50 kuna,na kraju će bit 80 znajuči te lopove i muljatore.110 kuna će mi uzeti a neću moć 2 dana pričat,koji jeftini trik.S druge strane mislim da je sramota da dosta često nema nikog u službi za korisnike,a kad se javi nakon 20 minuta svaki u službi govori različito.