pozdrav forumashi,
evo za pocetak da podijelim s vama jedan dobar sajt za skidanje svega vezanog za mobitele. barem mene nije iznevjerio do sada... ;)
www.symbian-mobile.org
lejter
Printable View
pozdrav forumashi,
evo za pocetak da podijelim s vama jedan dobar sajt za skidanje svega vezanog za mobitele. barem mene nije iznevjerio do sada... ;)
www.symbian-mobile.org
lejter
nažalost to je već stari sajt,svi ga znamo i ovo je krivo mjesto di si posto trebo si u symbyan nokia!:closed:
A dali ti uopče znaš za forum http://www.dotsis.com/vb/index.php?
sorry ako je postano u krivom forumu...
btw znam za dotsis ali mi se ne svidja is subjektivnih razloga :)
Koja ludnica od stranice, dajte nam još takvih stranica :comp: :jump:
mozel neko naci nesto slicno da nije symbian, ima nas svakakvih...
hey, imash gore stvari i za non-symbian telefone...
za PC, PDA takodjer...
poz
sve slično ko i dotsis i iphone, hrpa stvari, načrčkano i nepregledno...ajd bar su igre sortirene po ženru...al opet...nisu razdvojene u sis i java grupe...:-/
to se prije zvalo mobilecastle pa su promijenili domenu u symbian-mobile,dobro je kad se dotsis nakupi bandwitha pa bude blokiran par dana pa ovo uđe kao zamjena!:thumbup:
Meni je ipak organizovanjie nego iphone i dotsis, bas zbog pod grupa, sto se tice igara mislim da je nemoguce da se sortiraju i po zanru i po java/sis?= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Mora da si pomesao, ja sam skoro od samog pocetka na tom forumu i oduvek je bio symbian-mobile :)Code:to se prije zvalo mobilecastle pa su promijenili domenu u symbian-mobile,dobro je kad se dotsis nakupi bandwitha pa bude blokiran par dana pa ovo uđe kao zamjena!
@hdleetz hvala za link ali kao sto vidis vec svi znamo Symbian-Mobile :)
poz