Kao što kaže naslov pa vas molim pomozite mi u odabiru! Molim vas samo da mi napomenete u kojoj je mreži i točnu cijenu! Preferiram na kvalitetu kamere!:drink:
Printable View
Kao što kaže naslov pa vas molim pomozite mi u odabiru! Molim vas samo da mi napomenete u kojoj je mreži i točnu cijenu! Preferiram na kvalitetu kamere!:drink:
hoces novi lili povoljni,na crno ili..........= Citat =:
Izvorno postao hackman
Kako bilo, ak mi možete šta na crno nabavit, zašto ne?!
Ako kupuješ na crno (preko oglasnika) i ako tije u prvom planu dobra kamera, pogledaj SonyEricsson D750 bi se mogo nać za te novce ili W700 (ali malo lošiju kameru od D750)...
SE K700i nek ti netko nabavi nov ili K510i, Simpa paket 998kn
A od novih koji uzeti (čisto informativno)? De mi neki link (ako znaš) gdje bi mogao naći d750 za te novce!
K700i sam danas prodao za 550kn, kamera je smeće
LG S5200 ste jako blatili tu na forumu da mu je kamera loša i displej također, a kakva su vam mišljenja o motoroli v360v za 991kn u Vip kompletu?
meni se v360 sviđa.Kamera je VGA tako da nije nešt predobra.
ja ga sutra kupujem sestri za rođendan..
Je,malo je mutna slika na lg-u.
probaj naći negdje u zg-u dal imaju još benq siemens C81 ( 895kn)Ja tražio po svuda, a nigje nema..Navala ko na E1000 u svoje vrijeme..
Na k510 je super slika, barem meni..Ali ja nisam previše zahtjevan tako da..
motorola v360v je jako dobra (osim vodafon softa) . Ja je imam jeć 9 mjeseci i totalno sam zadovoljan njome
Kakva je slika kad se prebaci na komp i koje je rezolucije, šta se sve dobije u paketu?
slika je prilično dobra i velika (640 480) meni je vrlo dobra i totalno sam zadovoljan slikom
Uzmi K510 rađe.
Puno bolji mob, software mu je dorađeniji 1000x od svake Motorole, kamera mu je 1.3 mpx i ima tako hebene efekte i okvire, a najjače je npr to što možeš fotkat frenda i onda mu na razne načine izobličavat facu (alien, big head...)
Dobiješ i Usb kabel uz njega, nadogradnju software-a preko interneta:rifle:
Meni se cini da je i 6630 dobar izbor, 1,3 mpix i plus symbian je
Na V360v su vga fotke - dakle ništa posebno,tek tolko da ima kameru,za razvit sliku ili printat treba ipak iznad 1mpx. U usoredbi sa K700i fotke nisu ništa bolje jedino kaj su jako zablurane - previše za moj ukus. Budući da ti je bitna kamera zaobiđi sve telefone sa kamerom ispod 1,3mpx - to se već može razvit na 9X13cm da nije mutno ili kockasto.
d750i ak patis na megapixele,a ak ne patis onda nokia 6230i,ili 6630 od symbiana
D750 i N6630 su sigurno najbolje za tu lovu, ali dobit ćeš ih polovne i vjerojatno bez garancije ako ih uopće i nađeš za tu lovu.
Ipak, ako si sretne ruke, i dopadnu ti šapa ova dva moba su najbolja
Ja bi ovo uzeo...
Kupio sam benq siemens c81 u tele2 paketu, mobitel je savršen!
slazem se da je c81 dosta povoljan i dobar mob, pogotovo za kojih 800 kn koliko vidim da je u oglasniku...., ali ja bih za 1100 najradije ubo 6630....
ili 6230i i samsung e730.
Dobar je i ovaj, za te novce je predobar, samo mi smeta što nema integriranu bljeskalicu!
sto se tice bljeskalice to je mnogim mobovima mana, pa ljudi uglavnom to i koriste za izlaske, da ne vuku za sobom neki ogromni digitalac, sto se toga tice mislim da je najbolji k750, u oglasniku oko 1200 kn, a nije ni u trgovini bas jako skup, i fakat jaki blic ima...
Što se tiče bljeskalica na mobitelima, one su gotovo bespotrijebne...s njima možeš slikat nekog ili nekaj na metar udaljenosti (ak i toliko), a kad takvu sliku prebaciš na komp - ne želiš je vidjeti ;D
Što se tiče bljeskalice na kamerama, napredak se vidi tek kod ovih najnovijih mobitela tipa Nokia N93, Sony Ericsson K800, ali ovdje već govorimo o pravim bljekalicama, a ne nekim LED bljeskalicama...
Da meni kamera igra ulogu, uzeo bih neki jeftiniji mobitel i neki digitalac oko 1000kn...