-
skidanje pdf fajla
Dal postoji neki nacin da skinem bilo koji fajl s neta ,al meni sad treba pdf, tako da utipkam link do tog fajla i da ga skida kao kad se skida kao "save target as". Problem se javlja jer trebam skinut predavanja s ferove stranice a one sa otvaraju direkt u prekledniku (imam operu). Pocne se to otvarati al onda samo stane i nejde dalje. Ima mozda ko kakvo rjesenje?
-
Ako ti ga uspije skinut cijeli PDF i otvorit ga onda koristi tipku Save a copy u gornjem lijevom kutu čitača i spremi gdje ti paše.
http://img179.imageshack.us/img179/9...n006he1.th.png
Ako neće i šteka onda instaliraj neki od download managera (poput GetRight,FlashGet,DAP i sl.) pa preko njih skidaš sve kao na Save target as.
-
desni klik miša na link i odabereš 'save link as', odnosno 'save target as', odnosno kak god tvoj preglednik to zvao a da ima značenje jednako ovima tu gore
-
Ako imaš link, idi na Tools > Transfers i tamo imaš polje quick download. Tu samo pasteaj adresu i pritisni enter
-
Bravo Dark. Bas mi to treba. Da sam malo bolje gledal mogel sam to i sam skuziti al zato imam vas;D .