Dakle zanima me gdje bi se ovaj kabel mogao nabaviti tu u zagrebu i kolika mu je cijena.
Printable View
Dakle zanima me gdje bi se ovaj kabel mogao nabaviti tu u zagrebu i kolika mu je cijena.
jesi probao pitati u siemens service shop-u u heinzlovoj?
http://www.agramservis.hr/
Al pazi ovako: prije 12 dana bio sam na njihovoj stranici i skinem cjenik dodatne opreme. Tamo je pisalo ovako:
17 1496 Data Cable USB EL71/EF81 132.79 22.00% 162.00
Pošaljem im mail i uredno odgovore da imaju taj kabel u prodaji i da ih nazovem za detalje. Nisam zvao jer još razmišljam dal da si to kupim. No od tada kad god pogledam cjenik piše ovo:
16 990 Data Cable USB - Serial 132.79 22.00% 162.00
To me malo zbunjuje.
= Citat =:
Izvorno postao djambrle
bio u simens service 162.00 kune dođe
Zahvaljujem!
To nisu isti kabeli.= Citat =:
Izvorno postao damirs
Zvao agramservis. Rekla mi je zena da kabel trenutno nemaju na lageru ali da ce doci pocetkom slijedeceg tjedna.
I opet: zvao agramservis, kaže doći će možda idući tjedan.
Da li je natko probo odnijet mob u t-centar (možda Osijek) i tražio da stave novi firmware? Mor'o šta platit? Bojim se da ga oni onda šalju kod ovih u agramsevis :-/
Damirs - ako imas trenutno t-mobile fw onda ne mozes stavit obicni firmware, nego valjda mora bit od t-mobila (tj edicija fw-a za t-mob).
Ja provo stavit novi fw sa neta za svoj EF81 i nece mi ga instalirat na mob. Pise pogresna verzija
Nazovi agramservis i pitaj ih za pomoć i savjet.= Citat =:
Izvorno postao such-du
Znači, ako ideš po onim uputama s benq-siemens stranice, odrediš verziju softvera (12) i varijantu (A508), taj firmware neće odgovarati?= Citat =:
Izvorno postao such-du
Upravo tako, u brandirani telefon ne može se staviti "obični" firmware. Prijašnje serije su se mogle debrandirati, imaš o tome i na forumu, a za ove nove ne znam.
za info radi "soa" za el71, sinoć sam napravio update preko "soa" imao sam v.12 A508,sad je v31, ukupno potrošio oko 2 mb gprs prometa, ako se ne možete spojiti preko postojećeg profila u mobu, treba naručiti novi preko benq siemens support stranice,dolazi u obliku sms poruke
Tooo! Već sam probo to napravit 5 puta, al nisu mi valjale GPRS postavke. No sad sam i njih primio i sve OK.
Znao sam da mora radit! :beer:
gdje kupiti Data Cable USB DCA-140 na području grada Osijeka???
Evo,ja sam kupio danas DCA-140,ali nije originalan,izgleda da je od koracella,sad dali se može s nijm otključavati mob?
ja sam pitako šupke u agram servisu i rekli su da im taj artikal nije na prodaji. (pitam se zašto!) jer znaju da hocemo sami flashnuti novi firmware u mobitele, a oni onda gube svojih 160 kn kad ti to rade izvan garantnog roka. smradovi jedni! a siemens je vani imao free upgrade firmwarea kad god bi izasao neki ispravak greske ili buga u starom.= Citat =:
Izvorno postao djambrle
uglavnom - ja sam u rijeci kupio kabel preko euronicsa, a oni ga narucili od sim elektronika - dosao me 100 kn, dobio sam cd s driverima uz njega, phone manager (istina staru verziju, ali sam zato uz mob dobio novu). kabel je dca 140 i meni radi savrseno.
Evo ja poslao mail mmm-agramservisu i evo što su mi odgovorili:
= Citat =:
Poštovani,
zahvaljujemo na Vašem upitu.
Navedenog kabela neće biti na hrvatskom tržištu kao ni ostalih modela navedenog brenda, te nismo u mogućnosti ponuditi Vam iste.
Razlog je proglašenje bankrota od strane kompanije BenQ-Siemens.
Probaj tražiti neoriginalne po trgovinama.
Ja sma našao DCA-140 od Koracella u Karlovcu,sreća pa je bio zadnji.
agramservis sere! to za bankrot je ok, ali sto se tice kabela seru jer znaju da cemo sami flashnuti mobitele s novim firmwareom!= Citat =:
Izvorno postao Futurama
jos jednom, meni je kabel nabavio euronics (elektromaterijal) u rijeci, ducan 'jedinica' na korzu. kostao je 70kn!!! dobavljac je simel.
to su gluposti,kabela ima u hrvatskoj. u šibeniku u sve jednom ducanu s mobitelima imas kupit kabel. doslovno u sve i jednom i to original dca 140 kabel. ja sam ga kupio isti dan kad i moj c81 a to je bilo pocetkom 11 mjeseca. znaci GLUPOSTI
Ima ga još u prodaji, ali ne zadugo. To što je ostalo su zalihe.
Agramservis ga sigurno neće više nabavljati, a vjerojatno ni druge firme zato što se Benq-Siemens proizvodi više ne proizvode.
ok. nisam znao :-/
Evo ja sam danas kupio kabel, nije orginalni, ali potpuno isto radi.
Kupio ga sam u maloj trgovini "Pronis", u Praškoj ulici.
Platio sam ga 80 kuna.
Futurama, u kojem dijelu Zagreba je Košnićka ulica?