Čuo sam najnovije da postoji jača i deblja baterija za n6600 koja se da u nju ugurati od ove standardne BL 5C, ili ako to nije tako dal postoji Li-Po verzija za njoku? Molim za pomoć, i di bi se to u ZG-u dalo nabavit...
Printable View
Čuo sam najnovije da postoji jača i deblja baterija za n6600 koja se da u nju ugurati od ove standardne BL 5C, ili ako to nije tako dal postoji Li-Po verzija za njoku? Molim za pomoć, i di bi se to u ZG-u dalo nabavit...
Code:http://www.metku.net/index.html?path=mods/6600/index_eng
Može se svašta, ali pitanje je želiš li riskirati. Ja sam baš danas uspio ubaciti bateriju od HP digitalca (2500 mAh) u Nokiu 3330 (odrezao komadić plastike i iz zamjenske baterije izvadio elektroniku koju sam spojio osim + kontakta kako bi prevario mobitel - preko srednja dva kontakta mjeri parametre baterije), ali ovakve egzibicije mogu biti opasne. Ja sam ovo radio radi punjenja baterije :-). Ovaj gore mod mi se ne čini baš koristan jer nova BL-5C baterija ima veći kapacitet, pa je razlika manja. Vidio sam negdje koracell baterije od mislim 1200 ili više mAh.
Daj ako možeš kazati gdje kupiti te Koracell od preko soma mAh...
U Zg im je ducan na Donjim Sveticama , blitu Super Konzuma na Vukovarskoj