Pozdrav svima, ja sam Ivan.
Sad se mozete lijepo predstaviti i pozdraviti me da se osjećam toplo i voljeno :)
Printable View
Pozdrav svima, ja sam Ivan.
Sad se mozete lijepo predstaviti i pozdraviti me da se osjećam toplo i voljeno :)
Dobro veče Ivane! Ja sam whiteboy. Dobro nam došao. Volim te i nadam se da ti je toplo.
A da svi znate s kim imate posla sam hax0rirao mobilovu stranicu samo da pokazem da to mogu i dokaz mozete vidjeti ovdje:
Naravno, sve sam vratio kako je bilo jer sam ipak dobar drug :angel: D O K A Z !!1
dosta zafrkancije, nas novi clan je osoba koja se spominje u zappanom postu na
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...1&pagenumber=1 heh... :)
Hvala vam dečki! :cool:
Valjda ljudi neće skužiti da se znamo uživo OMG!!1 :eek:
svaka cast na haxOriranju mobilove stranice, mogo si je tak ostavit, jer si je baš ljepo uredio pogotovo onaj konj i ovca.
inace ja sam dj_velja, jedan od najvećih ako ne i najveća faca na forumu, tak da ak imaš nekih pitanja obrati se meni:)
Zbog ovog strašnog klevetanja post je prijavljen moderatoru i sad ces dobit svoje buahaha :lol: BE AFRAID!= Citat =:
Poslao: gog
dosta zafrkancije, nas novi clan je osoba koja se spominje u zappanom postu na
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...1&pagenumber=1 heh... :)
P.S. oces da strada i info-mob? :rolleyes:
još kad bi shvatila o čemu se radi gore u vašim postovima bilo bi dobro, ali ajde...ja sam andrea, također nedugo novi član. i definitivno svima ovdje urezan u srca. mislim da svi znaju na šta mislim. :D
Bok andrea :)
Evo da ti pomognem, ovo gore su uglavnom interna zekanja jer se sa goranom znam, kolko ono...52624 godina, a i whiteboya znam upravo s onog izlaska o kojem se prica bla bla ma zapravo nema veze :) a ovo s mobilovom stranicom je nesto sto ja volim zvati "humor" :p
bok velja, najs tu mit ju.
Al moram ti rec jedina faca za mene na cijelom ovom forumu...ma sta na forumu na cijelom internetu je moj gog <3 :mega: :king: :beer: :kiss: :ban: itd :)
kako to lijepo zvuci, skvadra ce pomislit da smo pederi :)
ma nema frke gog, ne mora ti biti bed, nemam ništa protiv pedera.;)
ni ja, barem ne dok ih ne moram gledati i nisu u mojoj blizini ;)
Zdravo druže Ivane, puno te pozdravljam. Kako ti se izgovara nick i šta znači ako išta znači?
@gog, kako skužiš da ti je ***** u blizini?
...kad osjeti dahtanje za vratom... ;D
Jest, koje je objašnjenje nicka - Ch3lawy ?
tenks dmi, sad kužim.
Pa pročitajte nick pa će vam biti jasno... Ch=Ć, 3=e, lawy=lavi. ;)
@misko, to ti mene za ovaj konkretan primjer ili onako opcenito? ;)
Sta si Mobilov homepage isarao u Paintu,dobar:D
Dobro došel. :beer::afro:
Jao koliko pozornosti skoro mi dodje neugodno ali ipak sam otvorio ovaj topiq sa upravo tom namjerom pa... :rolleyes:
Dakle!
Ch3lawy ti je moj nick i znači Ćelavi što mi je nadimak *IZNENAD!*
Ne, ne nosim marte i spitke i ne šoram pankere čak više nisam ni ćelav :)
@gog - ******, otkriveni smo :angry: DARN! SHOOT!
@nimda - nisam ja "mobilov h0mp3jđ išarao u Paintu" nego sam ga HAX0RIRAO :) ali ja sam dobar hax0r pa sam sve vratio na svoje mjesto čak sam ispravio par tipfelera.
@me :jesus: :crazy: :spin: :comp: :creep: :ban:
Evo onda pozdrav i od mene :D :D :D :D :D !!
:beer:
pozdravljen budi. ;)
Pozdrav hackeru! :wave:
E pa kad bi se svi novi članovi tako predstavljali,to bi bilo veoma lijepo.
Ch3lawy,pozdrav.:)