Zna li ko kako ću promjent PIN, pošto nemam ni PIN-a ni PUK-a tj. nemam nista od broja, kupio od nekog broj a nije mi dao te šifre. možel mi ko pomoć na neki način?
Printable View
Zna li ko kako ću promjent PIN, pošto nemam ni PIN-a ni PUK-a tj. nemam nista od broja, kupio od nekog broj a nije mi dao te šifre. možel mi ko pomoć na neki način?
jako teško, po meni nikako, jer preko moba, ili moraš znati stari pin(ne znaš ga) ili puk(ne znaš ga). ako zoveš SZK da ti oni promjene tražit će te ili puk(nemaš ga) ili osobne podatke(ako je kartica registrirana na vlasnika koji ti je prodao, nemaš ih; ime prezime, datum rođenja, adresa, zadnji nadoplačeni bon i kada ako si na prepaid, ili iznos zadnjeg računa ako si na pretplati, što ti nisi. )= Citat =:
Izvorno postao Dariolo
treći način ja ne znam, dakle po mojim iskustvima, nikako.
ovisno cije usluge koristi. Nije kod Tmobilea i Vipa ista procedura. nije upisao u profil, a da je upisao moglo bi mu se odmah i tocno odgovoriti sto da napravi.
ovo gore navedeno su moja iskustva sa t-mobileom. dakle, slučaj i sa pretplatničkog broja i sa prepaid. za usluge sa vipom i tele2 ne znam jer nisam imao više tih problema.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
PUK1(i PUK2) se kod nas u Srbiji moze dobiti prostim pozivom govornog automata na Telenor mrezi ili call centra na mt:s. Dakle preporucujem da se pozove call centar i proveri da li imaju mogucnost da ti kazu PUK kod. Ako se ne zna PIN1, ukucas ga 3 puta pogresno, zatim ce traziti PUK1, ukucaj njega ako si ga dobio i posle toga ces imati mogucnost definisati novi PIN1 kod. Problem resen.
To znači da SIM karticu uopće ne možeš koristiti.= Citat =:
Izvorno postao Dariolo
Odeš do Eronet centra, oni pročitaju karticu čitačem i kažu ti podatak.
Ovako preko neta ti ne može nitko pomoći.
hvala na pomoci probat cu nesto skovat
wrong!!! ukoliko kartica nije aktivna PIN i PUK se nemogu citati. Znaci Smartcard nemoze procitati nista ako se ne zna PIN.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy