dali se moze preko irDe unlockati,imam Vip mob...nikako ga nemogu unlockati
Printable View
dali se moze preko irDe unlockati,imam Vip mob...nikako ga nemogu unlockati
Ne može, treba ti kabel. Pogledaj tu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19529
mislio sam preko nekih šifri da ga unlockam...jer sam nokiu 6070 unblockao tako
Ne može bez kabela ništa. Konačan odgovor.
a kabel mogu nabaviti gdje?
Da citiram jedan post sa ovog foruma "Trebati će nam kabel kojim sve to možemo raditi. Kabel može biti RS-232 ili USB. Ako se odlučite za RS-232, kabel nikako ne smije biti originalni Siemens-ov (ili ga tad treba modificirati).
Po mom mišljenju daleko najbolji izbor za kabel jest svakako model DCA-510!"
Znači taj DCA-510 npr mopžeš nabaviti u svakoj bolje opremljenoj trgovini mobitela.
dali mijos samo reci koliko bstao takav kabel
eh, negdje od 100 kn do 150 kn (možda čak i 200 kn) ovisno gdje ga kupiš. Sigurno da će u nekom malom mjestašcu koštati više nego npr. u ZG gdje ima bezbroj dućana sa mobitelima koji onda ne mogu nabiti cijenu.
Kabel se isplati uzeti ako ćeš se kasnije "igrati" sa mobitelom (modding, prebacivanje slika, melodija...).
Ukoliko misliš samo dekodirati mob, onda ti je bolje otići do nekog lokalnog unlockera koji će ti to napraviti za 50-80 kn
Polja u profilima imaju nekog smisla, zar ne? Da znamo gdje živiš mogli bi ti pružiti točniju informaciju.
Uglavnom, ako nemaš priliku kupiti kabel u blizini, pogledaj na www.solvens.com ako ga i slučajno nema u ponudi, nazovi ih.
A dali mogu recimo jedan adapter za mobitel i kabal za usb zalemit...i kako ako je moguce?
Daj malo pojasni pitanje...
o kakvom adapteru pričaš?
Ovdje na forumu nisi ograničen sa 170 znakova kao na mobu :bunny: slobodno razveži priču
ako sam ja skužio on želi spojiti da mu s jedne strane bude USB priključak za komp, a s druge strane priključak za mob i to želi napraviti na način da spoji ta 2 kabela, tipa presijeće kabel od punjača za mob, i recimo neki usb kabel (od printera recimo) i te 2 polovice spojiti tako da dobije kabel USB-mob. mislim da je tako nešto mislio dal se može napraviti. ja ne znam, al mislim da ne može. tj. i ako se može, mogao bi bit mali problem sa prespajanjem i brikovanjem žica.= Citat =:
Izvorno postao andrija
p.s.
sve je ovo tocno sto su kolege tocne, no moram dodati da je moguce otkljucati mob i preko kodova koji se mogu dobiti bez kabela, no na zalost cijena takvih kodova je oko 50 Eura i ne isplati se.
Kodove ce rijetko tko dobiti besplatno, jer se kodovi kod siemensa na mogu dobiti jednostavnim code calculatorom nego jedino iz siemens-ove baze podataka.
dakle tu se radi o dobivanju kodova bez kabela - dakako da se isti mogu iscupati i uz pomoc kabela (to vec ima opisano na forumu)...