Koliko bi vrijedila Nokia 6270 stara par mjeseci, sa kutijom, papirima, USB kabel, kartica 128Mb, punjac.
Kupljena je u Italiji, kvalitetnija od onih kupljenih u HR, ima buraz kupljenu u HR i maska se sva sje....
Printable View
Koliko bi vrijedila Nokia 6270 stara par mjeseci, sa kutijom, papirima, USB kabel, kartica 128Mb, punjac.
Kupljena je u Italiji, kvalitetnija od onih kupljenih u HR, ima buraz kupljenu u HR i maska se sva sje....
Nitko nema ideju?
ja bi rekel max 1600kn
ja ne bi dao vise od 1500kn.6270 je nepouzdanija od 6280 i imaju dosta bugova.
možda maska nije originalna, ako ju nije kupio u dućanu i to je moguće= Citat =:
Izvorno postao DarioB
ako ju je kupio u dučanu ,to su gluposti da je kvalitetnija iz italije,kao da posebno smeće za hr. rade,daj molim te:wstupid:
Maska je orginalna...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Zapitaj se malo kakvi proizvodi dolaze na nase trziste, od praska za rublje pa sve do novih auti....= Citat =:
Izvorno postao smogovac
daj čovječe pa kaj ti misliš na da kutiji piše made for croatia.....
Ne više od 1500 kn
mislim da je vrijednost te nokie oko1400 kn,
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Gle ovak......kupi miliku u Metrou u ZG, a zatim idi u Graz probat kaj je prava milka, i ajde dosta OT, ne da mi se prepirat tu s tobom, ne razumijes neke stvari i to je to
Ma ima čovjek pravo, Nokije za hrvatsko tržište se proizvode u Burkini Faso od kora banane. Svašta.= Citat =:
Izvorno postao DarioB
Polovna 6270 (talijanska, superiorne kvalitete) dođe najviše 1300kn.
ako ima hrvatski jezik 1600 max a ako nema onda ga jeb** max 300
A koliko bi onda vrijedila kupljena u HR, garancija Mobis još 7 mjeseci, radi na sve kartice, full pčuvana?
sorry ne kužim se u čokolade kao ti...ali u mobe ,moram priznati da,i ovo šta ti pričaš su takve nebuloze,da je to staršno,ali neka ,stavi u oglas prodajem nokiju 6270 proizvedenu za italiju i da vidiš čovječe para...sam ne tu,jer se tu nažalost ljudi kuže u mobove,probaj negdje drugdje= Citat =:
Izvorno postao DarioB
što se tiče mobitela, ja bi dao max 1300kn... neznam dal ima HR meni, a ni garanciju nisi spomenuo...
;D :thumbup: Slažem se s ovim gore...= Citat =:
Izvorno postao Marko6630
@DarioB: malo pripazi što pišeš idući put...
da nebi zbog ovakvih komentara upućenih "starijim" članovima (a i ostalim), pokupio Ban... (prijateljski savjet)= Citat =:
Izvorno postao DarioB
možda oko 1500-1600Kn... ovisi što se dobije sve uz mob...= Citat =:
Izvorno postao andrija
ako je netko stariji clan ne znaci da se bolje kuzi u mobitele i slicno i ne znaci da se moze sprdat ovdje sa mojim izjavama
@ DarioB
Prijatelju, moram se složiti sa ostalima, i reći da Nokia koju si kupio u Italiji nije ni po čemu bolja od ove koju se može kupiti u HR. Ta tvoja ocjena je čisto subjektivna, i osobna.
Nokia nema tvorničke pogone koji izbacuju mobitele različite kvalitete.
gle nokia je nokia bila kupljena u iraku ili u italiji ili u hrvatskoj je ista,sve ovisi o seriji moba,(evo ti primjer k750i.nekom se joystic nekvari nekom se kvari,nekom se ljusti nekom ne) a sto se tice znanja starijih clanova,vjerojatno znaju vise od tebe jer su se oni dosta nacitali o mobitelima i dosta znaju i negovore neke stvari bezveze nego zato sto to znaju.
= Citat =:
Izvorno postao sonyck
i cista je slucajnost da losa seirja moba zavrsi u HR?
o tome ja vama pricam, a ne o tome da oni unaprijed odrede za koje trziste ce sutra radit mob
poanta je u tome da kad se ustanovi neka greska onda te ''fus'' serije idu na manje zahtjevna trzista
sa svim tim dodacima ja bi za taj mob do 1450-1500kn max