jeos nema nista revolucionarno.
navodno se sprema za koji dan tarifa za prijenos podataka. trebala bi biti nekih 100tinjak kuna pretplata za 1 GB. Nacuo sam, nije nista sigurno.
Printable View
jeos nema nista revolucionarno.
navodno se sprema za koji dan tarifa za prijenos podataka. trebala bi biti nekih 100tinjak kuna pretplata za 1 GB. Nacuo sam, nije nista sigurno.
hm... baš mislim kako bi trebali napraviti nešto, pogotovo do kraja mjeseca pred puštanje prenosivosti broja jer mislim da bi ih to moglo zakačiti. A i za podatkovne tarife bi bilo već vrijeme jer tu dobrano kaskaju. Uostalom, ako si ti načuo onda nema sumnje. In Nered we trust :thumbup:
Kao što je K.Nered najavio: http://www.t-mobile.hr/2/20-20-40-50-00.asp
E to sam čeako. Ovo je ista cijena kao za ADSL. 100 kn - 1 GB. Mašala.:spin:
Mislim da to ide samo ako imas vec pretplatu na call uslugu, tj. ne moze se samo uzeti web'n'walk :-(
Izgleda da je tako. A taman sam mislio kako se konačno isplati uzeti t-mobile karticu samo za net :(
Baš sam danas prolazio t-mob centrom (bilo mi dosadno, pa reko da vidim šta ima... ;D ), kad ono cijeli dućan obljepljen tim web'n'walk -om...
A sad, koliko se isplati uzet... :-/ Sumnjam da ima puno onih ljudi koji surfaju internetom sa svojim mobom, pa da im treba 1GB...
Isplati se onima:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
1) koji vec imaju pretplatu na t-comu
2) koji nisu studenti pa ne mogu koristiti VIP-Carnet internet kombinaciju (a i tamo je samo 512Mb za 100kn)
I ovisi koliko je komplicirano spojiti mobitel na PC kao modem :-)
Imas web'n'walk S paket koji kosta 25 kn mjesecno i u to je ukljuceno 10 mb podataka, ovih ! gb je u XL paketu.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Problem je kaj je ovih 10mb-a opet premalo. Trebali su dati za 25kn barem 100mb-a, ali ovo je samo moje mišljenje jer ionako nisam zainteresiran za takvu uslugu.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Opet nezadovoljnji?. Evo ja sam uzeo 1GB na tarifu 60. :afro: :headbang:
E sad, ako je 2,5 kune za megabajt (u tarifi S) puno, onda jebi ga.
A svi koji su imalo koristili "Free surf" na simpi, biće im jako drago prijeći na tarifu S, jer, usporedbe radi 5,98 kn za 100kb vs. 0,25 lipa za isto
E, da, zaboravih napomenuti da će mi ovo i služiti umjesto ADSL-a doma gdje se rijetko spojim, al opet kad se spojim nervira me dial-up. Tako da sam jednim potezom ubio dvije muhe :p
Samo je fora što na kompu piše da se spojio preko Nokia N70 USB modema na 468 kbps :flame:
jel ti to premala brzina ili sta?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Brzina je neralna, s obzirom da mob ima specifikaciju 384 kbps downlink. A i priroda UMTS mreže je takva da ide do 384 (bez HSDPA)= Citat =:
Izvorno postao xyz
Malo off-= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
odi u CP pa na modeme. pronadji Nokia modem i u Properties pod karticom modem stavis brzinu neku drugu .Takodjer i pod Advanced pa General stavi neku drugu ako te to veseli jer ti komp prikazuje uvijek brzinu komunikacije porta s telefonom.
Volio bi vidit koja je stvarna brzina, preko UMTS-a, ne kompa s mobom, nego moba sa serverom
instaliraj DUmeter i mozes vidjet u dlaku. isto tako mozes pratit promet koji si iskoristio.
E to te ja pitam, sad ću skinut, a counter imam i na mobu :)
moze link za to, ako nije bed.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
e nemoze!!!= Citat =:
Izvorno postao dstosic
Zar i ti sine Brute - http://www.google.hr/search?hl=hr&q=DUmeter&meta== Citat =:
Izvorno postao dstosic
Piše da ponuda završava u 2. mjesecu 2007. Znači li to da se tad ukida ili da se do tada moće aktivirati?
Vjerojatno će malo modificirat, ako konkurencija ne ponudi nešto slično. Zato su se i ogradili u startu jer ne znaju šta konkurencija sprema.
Taj t-mobile skriva kartu pokrivenosti UMTSom kao "zmija noge"!
A kako se spajati tamo gdje nema UMTSa, sa GPRSom :-)
Di nema UMTS-a ideš na GPRS/EDGE.
A karta pokrivenosti UMTS-om, evo posluži se ovom http://www.gsmworld.com/cgi-bin/ni_map.pl?cc=hr&net=t3
Htio sam reci da je VIP posteniji jer kod njih pise koji su gradovi pokriveni UMTSom, a ovdje moras biti napredan korisnik i traziti na www.gsmworld.com.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
I ima li uopce t-mobile EDGE?