http://files.filefront.com/alertjpg/.../fileinfo.html
Molim ako mi netko može pomoći, šta sad da radim? Ne mogu skidati mailove i dobijam gornju obavijest.
NISAM USPIO UPLOADATI SLIKU
Printable View
http://files.filefront.com/alertjpg/.../fileinfo.html
Molim ako mi netko može pomoći, šta sad da radim? Ne mogu skidati mailove i dobijam gornju obavijest.
NISAM USPIO UPLOADATI SLIKU
daj ponovo uploadaj sliku na imageshack.us= Citat =:
Izvorno postao DadusPraskus
Puno hvala za linkove, malo ću se pomučiti. By the way moja verzija je 1.0.7.
Compactiranje ne uspijeva, uvijek mi se poslije pojavljuju neke 4 poruke koje sam već 800 puta izbrisao. Backup ne uspijeva jer mi javlja da je Inbox u banani. :(:(
to je navodno neki bug u staroj verziji koji bi trebao biti popravljen u novijoj. e sad, jesi ti instalirao najnoviju verziju? ako i dalje radi isto, ja bi ti preporučio da ne povlačiš kompletnu poštu, već samo novu, jer očito da imaš neki mail koji ima problema sa trenutnim POP3 serverom.= Citat =:
Sve nepovučene poruke sam obrisao preko webmaila i opet nema rješenja. Kada bih bar negdje mogao napraviti kopiju profila onda bi reinstaliaro Thundera i vratio stari profil ali ne mogu napraviti ni kopiju. Slanje poruka iz Thunderbirda ide bez problema.
Za sada sam napravio preusmjerenje na Gmail tako da primam u Gmailu a šaljem iz Thunderbirda. Sve bi ja to lako riješio da se nae radi o službenom accountu u firmi :(
Može biti da ti je inbox file corruptan. Thunderbird sve primljene poruke sprema u jedan file koji, ovisno u količini mailova i attachmentima, raste s vremenom.
Neznam kako to da profil nemožeš spremiti
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Thunderbird\Profile
Kopiraš cijeli folder Profile.
Probaj za početak skinuti najnoviju verziju TB-a. Samo pregazi preko stare (u isti folder), nećeš izgubiti mailove ni postavke.
Skinuo sam novu verziju i sve "pregazio". Problemi zbog kojih sam započeo ovaj Thread su riješeni. Nastao je novi problem, kod slanja poruka komp troši skoro 2 minute na "Assemling message" i za to vrijeme HARD radi ko blesav.????
= Citat =:
To može biti i do tvog kompjutera...
Svakako da može biti i do kompa, ali ako šaljem poruke iz Gmaila s privitcima iz mog kompa sve prođe puno puno brže