Ajmo vlasnici tih mobitela napisite koji je bolji, displej, baterija, kamera, softwer, velicina...
Trenutno imam KG800 i neznam dali da ga mjenjam za E900... :bunny:
Printable View
Ajmo vlasnici tih mobitela napisite koji je bolji, displej, baterija, kamera, softwer, velicina...
Trenutno imam KG800 i neznam dali da ga mjenjam za E900... :bunny:
Ako ćeš mijenjat taj onda ga bolje mjenjaj za D900... ovo ti je premala razlika
zasto bi mjenjao?ne dobivas apsolutno nista.:-/
ovako u grupo jedino bolju kameru i prosirivost s transhflashom :) i samsung je :thumbup:
pa dobivaš dosta,bolju kameru,veču memoriju,ljepsi dizajn(subjektivno)i mislim da ga za vise para mos prodat
MIslim da ipak lg mozes prodat za vise love...
trenutno da.= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
No ako pitaš koji je bolji uređaj od ta dva (znači ne uključujemo D900 kao što neki ubacuju) onda je to samsung.
Taj LG mi više ide na žifce...vidi se što dobra reklama radi. Niš posebno a nabili mu cjenu zbog dizajna...
Samsung ima ekran veće rezolucije što meni više znači, bolju kameru i simpatičniji je bez obzira na specifičan dizajn LG-a.
Kakva je baterija na e900 nadam se da nije kao na d600 i da su takvi problemi?
Na kg800 je odlicna baterija.
ma ne dobiva nista posebno vise.utor za kartice(mora je kupiti) i malo bolji zaslon i to je sve.:lmao: :lmao: :lmao:
ja ga na tvojem mjestu nikad nebih zamijenio. LG je ekskluzivniji i trenutno pozeljniji mobitel
ma di definitivno mjenjaj pa d900 u usporedbi sa KG800 definitivno pobjeđuje :lmao: ...moj glas za d900 :thumbup:
Je ali nije bila rijec o D900 nego o E900 :)
evo da vam dam jedan primjer,v3 kad je izasla,kostala je 3500kn i za godinu dana je pala cijena na 1000 kn cak i manje,d500 koji kad je kostao isto preko 3000kn a sad je novi u shopu oko 2000kn ia u oglasniku 1500,tako ce se desit i sa ova dva modela.
Samsung E900 je definitivno jači po tehničkim specifikacijama.
...ali...
Kupci kojima su namijenjena ova dva modela više drže do estetske ljepote nego do suhoparnih teh. specifikacija.
A ono u čemu je LG chocolate definitivno nenadj**iv je vizualni dojam koji ostavlja. Prekrasan mobitel, dizajnersko čudo, počevši od kutije u koju je upakiran do vezice za nošenje koja se dobija s njim.
U njegovu obranu ću još reći da nije baš ni pretjerano tehnočoški zaostao, ipak je tu 1.3 mpx, 128 MB memorije, 262k display...
mislim da je E900 puno bolji mob od LG!
E900 imam mjesec dana i zadovoljan sam, mob je odlican,kada krenes od kamere pa nadalje se je za 5!!
:thumbup:
2 Andrija - Kakvu vezicu dobijes ja nisam dobio nikakavu? Dobio sam samo onu torbicu, a na s5200 sam dobio vezicu onu lg crnu
Dobije se vezica, ali ne ona oko vrata, već kratka - možda 5cm dugačka koja prekrasno izgleda, a ujedno ima mali jastučić kojim se čisti LG čokolada ;D
a sorry...ja gledam a svuda spominju d900..al ionako d900 je 50 puta bolji i od KG800 i od E900 pa ako možeš nabavi to ako ne dajem glas za promjenu tj za e900= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
pa jel lik igdje spomenuo d900? jos njabolje da si mu n93 ili tak nes predlozio.= Citat =:
Izvorno postao mobitelash
malo pozornosti ti ne bi skodilo.
on topic: e900 je definitivno bolji izbor. razlozi su vec gore napisani. kg800 u tele2 imas za 995kn, tako da nagli pad cijene ne gine tom mobu.