Naime kupio jedan od ovih ti mobitela pa me interesira mišljenje koji mi je njbolji izbor od ove trojke, pozitivne i negativne strane. Unaprijed zahvalan!!:thumbup:
Printable View
Naime kupio jedan od ovih ti mobitela pa me interesira mišljenje koji mi je njbolji izbor od ove trojke, pozitivne i negativne strane. Unaprijed zahvalan!!:thumbup:
N70
+ symbian, teško će ti dosadit, uvijek možeš stavljat dodatne aplikacije i igre
- velik, poklopac iza škripi , nekad spor jer ipak je to smartphone
E900
+ lijep dizajn, inovativna riješenja, dobar display, lak za korištenje, fency
- još uvijek šupalj softver (uvijek nešto fali), puno će ga ljudi imat sigurno
K800
+ kamera, display, stabilan softver
- dimenzije, poklopac kamere iza, još uvijek statičan i konstantno sličan softver (možda već i dosadan)
Evo to ti je moje mišljenje. Svi su podjednaki, N70 nekako pruža najviše, čak i K800, ali sve ovisi o tome što ti želiš. Ti odlučuješ
To ti sve ovisi što tražiš od moba... da li želiš bolju kameru ili soft...
Ako kupuješ mob zbok kamere, onda prednost ima K800, jer N70 i E900 imaju "samo" 2MPx kameru, ali N70 ima bolju video funkciju...
Ovo što je Symbian FAN napisao, s tim se slažem...
Ako ti nije potrebna 3MPx kamera, onda mislim da N70 pruža najviše.... A jesi li razmislišljao o N72? Ista stvar ko i N70 samo malo fency...
Ma malo sam ti financijski ograničen inače bi uzeo nešto jače od Nokie N80 npr. ali budžet mi je max 2.500,00kn.:chatter:
mob savijet,dodaj još 200kn na tih 2500 i kupi d900,najriješenje od ovim ponuđenih....
samo nisi rekao da li kupuješ na bijelo ili na crno?
ili ovo što smog predlaže, ako želiš fency mob...
Za 2500kn se može nać N70 na crno ili kod nekog od operatera... za ostala 2 neznam...
Ima D900 za 2600 u oglasniku
Pa na crno bi kupovao ovak mi je malo preskupo.
kupi d900 i neces požalit
Koje su razlike između n70 i n72 osim izgleda??:-/
Razlika je osim u izgledu, u tome što N72 nema prednju kameru ko N70...= Citat =:
Izvorno postao Nick
Sve ostalo je isto... Ako ti netreba 3G mob, a hoćeš više fency mob, onda N72...
Ali to je neka druga tema...
Točno, nećemo skretati sa teme.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Dakle dečki su ti već odgovorili.
Ako ti treba multifunkcionalnost onda uzmi Nokiu N70.
Ako ti je preča bolja kamera imaš K800.
Za samsung nemam komentara, jedino je nekima bolji po izgledu, u drugima stvarima po meni gubi bitku.
A šta god uzmeš dobro si izabrao.I cijena im je tu negdje.Ja sam uzeo k-800,i nije loš.
ja preporučam d900 :thumbup: kao najbolji mob ovdje a drugi je n70 :smurf: iako konkurira d900 (možda je i bolja :rolleyes: )
Još jednom za one koji ne čitaju.= Citat =:
Izvorno postao mobitelash
Bez obzira je li bolji D900 ili ne, on nije naveden u izbor.
e900 bi izbacio iz ovog izbora jer nema sto traziti u ovoj usporedbi.:thumbdown