-
Kako kazniti RAM3?
Uz sva ona neugodna iskustva koje sam osobno,a i mnogi drugi članovi doživjeli s ram3(bezobrazni,bahati,neodgovorni,itd..)-zanima me ima li tko kakvu ideju na koji im način možemo taj bezobrazluk vratiti i naplatiti?Možda kakva peticija Motoroli koju zastupaju,društvu za zaštitu potrošača, i sl.
Bilo bi super da ih možemo udariti tamo gdje najviše boli -po džepu,ali i svaki drugi oblik kazne je dobrodošao-bitno da pate,kao što i mi patimo kad nas rade budalama !
-
Uzalud Vam trud sviraci ...
Nazalost , takvima ne mozes nista , jedino otvoreno pljuj po motoroli i ljude odgovaraj i gotovo .
-
Imaš nekakvu peticiju tu na forumu i čini mi se da je jedan član napisao pismo Motoroli, ali sve je to manje-više pljuvanje u vjetar... Ako prodaja ide dobro u državi, sumnjam da će ovi iz Motorole se sjatit u Zagreb i napravit čistku...
-
Znam da nitko neće doći i napraviti čistku,ali kad bi znao adresu u motoroli gdje bi moja pritužba mogla sletit ...Znam da moj jedan mail nebi napravio dar-mar,ali kad bi sletilo 50 mailova u kojima se traži da netko nešto poduzme s ram3,onda...
-
Onda bi netko morao brisati 50 mailova ....
Gle , nadji nacin da se zgustas i zaboravi , ja sam im vratio milo za drago i boli me za njih .
-
Još jedna stvar-mislim da previše podcijenjujemo glas naroda.Iako smo po prirodi inertni,popustljivi(znate ono-nebi se štel mešat i to je tak i gotovo),treba staviti do znanja bahatim trgovcima da se nedamo je... u glavu i da dok žive od naših novaca,trebaju se prema nama BAR pristojno ponašati!
Joj kak me smetaju takve neodgojene seljačine,a još više kaj nema sistema koji bi ih doveo u red!
-
@Pugy
Evo ti thread di se spominje slanje pisma prituzbe, pa se ukljuci:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...pismo+motoroli
Slazem se s time, da je glupo slegnut ramenima i nist ne napravit, tak se naravno nebude nikad nist promjenilo, ak se pak ljudi pobune, mozda nesto i bude krenulo na bolje.
-