http://img181.imageshack.us/img181/7...1py4hx9.th.jpg
O specifikacijama se još ništa ne zna, ali zasad bi trebala imati Carl Zeiss i QVGA ekran.
Printable View
http://img181.imageshack.us/img181/7...1py4hx9.th.jpg
O specifikacijama se još ništa ne zna, ali zasad bi trebala imati Carl Zeiss i QVGA ekran.
Od ovih mrcinskih i (pre)debelih N-modela da se odjdnom prebace na ultra-tanak smart phone...? Hm... Dok službeno ne izađu dimenzije is pecifikacije ostat ću Toma nevjerni...
što ti ovo znači da će to imati?
Carl Zeiss
optika silvano,ime kvalitetne optike...
Mozda ce samo izgledom biti kao razr, za dimenzije sumnjam.
vjerojatno je drug "fulo" podforum,no pohvala da su proširili ponudu na perolaku katrgoriju.
nebi baš reko da je Drug fulo podforum...
koliko vidim na slici mob ima onu tipku za ulazak u meni koju imaju SYMB Nokije, ima "olovčicu" i onu "novu" "multimedijsku" tipku (predstavljanu na N70)...
Bilo bi super kad bi uskoro izašla ta "tanka" nokija... Još da je znat neke specifikacije... :rolleyes:
vrijeme če pokazati svoje,ako su u mogučnosti napravit nešto ovakvo a da je pogonjeno symbianom,onda bi logika govorila da su mogli i na prijašnjim modelima dimenzije i masu znatno smanjit,i to nekoliko puta...
kratica za internet na tipki nula...isto kao na nokiama...dizajn tipki također....= Citat =:
Izvorno postao Ico86
NIšta nisam fulao, ovo je definitivno Symbian. Vidljivo je iz aviona.
A glede prijašnjih modela, i ja mislim da su mogli, ali zakoni kapitalizma ne dozvoljavaju revoluciju, pa to onda ide polako.
= Citat =:
Izvorno postao silvano
ma i mislio sam da su to ona leća za fotoaparate samo nisam bio siguran.
Bit će to neka slabija verzija symbiana sigurno i sporija...bit će više fency... sve je to politika... kasnije će tek bit bolji i tanji, lakši...
Uzas. IMHO, pocetak pada Symbian Nokia.
Potpuno se slažem.= Citat =:
Izvorno postao rospaya
A ako se taj mobilni lijepi selotejpom (lijevi kontakt gornjeg i donjeg dijela telefona), jao nama.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Je, slažem se. Čim Nokia stavlja Symbian u nešto što sliči Razru....
U to bi trebao stati procesor koji bi se trebao dobro hladiti i raditi na bar 200 MHz. Nema sanse...
točno,dakle i vrtiti pristojan symbian. baš me zanima što če ovo biti.
Zato će vjerojatno biti sporiji...radit će kao npr 7610... na 110 Mhz... ako bude radio kao 7610, sa jako malim dimenzijama to bi bilo OK za početak..
Nećemo odmah pljuvat po nečemu što još nismo vidjeli :thumbup:
to bi bio velik korak,no ja sam jako skeptičan čak i za ovo što si spomenuo.
Ma sta ja znam, jednistavno mi se cini da su pomijesali kupce, jer ljudima koji zele uzeti Symbian smartphone njegova velicina sigurno nije bitna, a isto tako i ljudima koji pate na RAZR-like mobitele symbian ne treba...
Svejedno, 110 MHz je presporo za novu verziju Symbiana. Ne znam sto Nokiji pada na pamet sa ovim modelom (ako nije fake).= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Ja samo ne kužim po čemu zaključujete da će bit 110 MHz
biti ce to lijepo i funkcionalno (kolko-tolko) :)
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Manje nebude sigurno... nebudu išli s konja na magarca...
Ali ja sam za to da nokia da i takve uređaje na tržište...misliš da nema onih koji poštuju dizajn i symbian u jednom?? :evil:
jest,meni je razr privlačan izgledom...zapravo bi volio vidjet ovakav šminkerski smartphone pogotovo iz tehničke strane,a time što se ponuda širi na ljude koji če uzimat takav tip telefona a neznat što imaju jest samo pozitivno da če se takvima moč uvaljivat svašta ;)
kad se samo sjetim primjera popud tipa da prodaje svoj symbian i onda mu pokažeš 2-3 nove stvari (jel zapravo nezna što ima),da mu oči ispadnu,nemože vjerovat,izvan sebe je ...ma nema šanse da to ikad proda :D