Hmm... Zanima me ako itko zna kako mogu uključiti onu funkciju na mobitelu gdje se treba upisati neki kod da bi ušao u određene fileove poput fotografije, poruke....
Printable View
Hmm... Zanima me ako itko zna kako mogu uključiti onu funkciju na mobitelu gdje se treba upisati neki kod da bi ušao u određene fileove poput fotografije, poruke....
Nisam baš siguran šta želiš, probaj sa 12345
Šta misliš na onu opciju u Settingsu: Security Level -> Phone/Memory card?
Ja mislim da ti nema toga šta ti treba na toj nokiji,znam da neki samsunzi imaju tu opciju da im niko nemože uć u galeriju slika bez da unese lozinku
da isto i za sms vrijedi,d500 ili d600 su imali tu opciju
Nema toga na s40. Ovo što sam iznad napisao postoji, samo što ne kužim šta to radi, svejedno mogu bilo gdje ulaziti u mob.= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
Po meni se najviše isplati staviti security lock tipkovnice, ne možeš ništa bez koda, reset tel. ne pali :) ..Ne možeš ga ni na komp spojiti dok ne otključaš tipkovnicu..
Da,da, na to mislim. Da se mora utipkati lozinka za fotografije, poruke, video...= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
Jeli to moguće uopće na Noki-i 6131, ako je, kako se postigne to ?
I jeli ima kakva druga jednostavna sigurnosna opcija, ako kažete onda probajte objasniti. Thanks svima na odgovorima... :thumbup:
nema te opcije kod nokija.= Citat =:
Izvorno postao Sinful
Kolko znam jedina SIGURNOSNA opcija na tvojoj nokiji i svim s40 modelima je 'Security Lock' tipkovnice (napisao sam ti to malo iznad).= Citat =:
Izvorno postao Sinful
E sad, tvoj mob je preklopni i neznam možeš li uopće zaključati tipkovnicu kao na "običnim" nokijama, tako da neznam dal tamo uopće postoji ta opcija..
Uglavnom, ona se nalazi u 'Settings->Phone Settings->Security Keyguard' (ili sl.) Ako nađeš takvu opciju aktiviraš je unosom phone koda (default: 12345), ali preporuka je da ga promjeniš naravno ;)
ima ta opcija i kad zaključaš mob nemožeš ni poruku pročitat dok ga ne otključaš.( keypad lock=meny+*) jedino se možeš javit na poziv bez otključavanja.:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Pa to je to, security lock :D Korisna stvarčica kad se navikneš na nju..= Citat =:
Izvorno postao unreal
Pitanje: Da li se tako zaključan mob može otključati nekako preko kabela ili sl.? To će znati neki od unlockera ovdje..