Imam USB 1.1 na laptoopu, a treba mi dodatna memorija tipa externi HDD...svi su na 2.0
Jel se moze to kako rijesiti...jer ovako necu do sutra nista prebaciti na to?
thnx
Printable View
Imam USB 1.1 na laptoopu, a treba mi dodatna memorija tipa externi HDD...svi su na 2.0
Jel se moze to kako rijesiti...jer ovako necu do sutra nista prebaciti na to?
thnx
Za laptop ti je jedina solucija da kupiš PCMCIA karticu sa USB2.0... Drugo ne možeš ništa napraviti... Osim prebacivati USB1.1 brzinom, što će pooootrajati.= Citat =:
Izvorno postao zadar3000
Koliko ja znam PCMCIA kartica će ti dati USB2.0 brzinu, kao kad kupiš PCI karticu sa USB2.0 za PC... Neovisna je od matične... Drugo ti ništa ne preostaje...
Ovo je točno.= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Imaš PCMCIA II kartice koje ti služe kao hub na 2 ili 4 USB konktora.
Ja osobno imam ovu sa 4 usb-a, isti vrag kao ona sa dva samo što je deblja.
a jel se moze PCMCIA prikopcat na bilo koji laptop, jer ja nemam nikakvih dodatnih utora gdje bi se to moglo spojit...se to treba vidjet izvana?
da, svaki laptop ima PCMCIA; obično imaš 2 komada, jedan ispod drugog, sistem ti je kao disketni pogon, dakle, kad staviš karticu, iskoči ti onaj vrag kojeg kasnije stisneš da bi dotičnu karticu izbacio iz utora. to moraš imati. obično se nalazi sa lijeve strane, po sredini.= Citat =:
Izvorno postao zadar3000
he he, ali nemam...osim ako u floppy ne ide :spin:
a sta je s tim "ROLINE 7u1 Port Replicator" ... jel to moze kako pomoci...
thnx...sorry sto pilam
Ispravak netočnog navoda ;D OBIČNO postoji samo jedan slot za PCMCIA II karticu, no negdje ima i sa dva.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Slot je vidljiv nemreš ga fulat. Ako ga ne vidiš onda ga nemaš.= Citat =:
Izvorno postao zadar3000
Što se tiče toga port replicatora...hmm ne znam.
Na što se on priključuje na kompu?
To je nekakav hub ili što?