kupil sam motorolu e1000,naravno,zakljucana je na vip,a ja bi htjel da radi i na tele2??ima li ko kakav savjet di,kod koga,za kolko???
Printable View
kupil sam motorolu e1000,naravno,zakljucana je na vip,a ja bi htjel da radi i na tele2??ima li ko kakav savjet di,kod koga,za kolko???
nece ti raditi tele na njoj...
btw: naslov nije odgovarajuci..
A zašto nebi radila ako se unlock_a?= Citat =:
Izvorno postao prpic
ne znam.. tako mi je "ifrit" rekao, ili netko vec, kaze da je ubacio tele2 karticu u svoj mob(unlockan) i da nije radilo...= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
divota ak to nebude radilo:retard:
Ma mora raditi,pa to je sim kao i svi drugi sim_ovi,zar ne???
= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
tele2 nema 3G, a e1000 je 3G fon, pa mislim da je do toga....
al necu se pametariti, jer ne znam... nek gogs ili inovator objasne.. pa cemo vidjet :)
Aha,može biti zbog 3G,još nisam imao nijedan 3G phone pa neznam.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao prpic
neće radit jer je napajanje SIM kartice neodgovarajuće, ukratko.
na hrvatski prevedeno pushiona,jer sam ju kupio bas za tele2,obzirom da na vipu imam n70= Citat =:
Izvorno postao Inovator
zar nije bolje da prodas karticu ili kupis novu?
= Citat =:
Izvorno postao madDogg
koju karticu,i kaj da kupim novo???jedino da idem kupit tomato da radi na motoroli,al tri mobitela nemaju ni vece face od mene.....lol
rijesit cu ovu motodrlu jer je nekoristena,doslovce ko iz ducana,i ima racun i garanciju,valda bu ju neko zel.....
da kupis novu karticu a ne mob.:bunny:= Citat =:
Izvorno postao zweitakt
zasto ne kupis VIP karticu
zato kaj na vipu imam n70 vec,tak da nemam kaj novoga kupit:-/ ,a imam i tele2 pa sam htjel 2 solidna telefona imat,al izgleda da bude opet nokia 6630 isla na tele2,a moto ide proć= Citat =:
Izvorno postao madDogg
kupi t-mobile :)
aaaaaaa
nemoj nista kupovati i mudrovati...
vip stavi u e1000
tele 2 u n 70 ako je n 70 dekodiran
je,n70 je dekodirana,tj nije kodirana,a za 6630 bum si kupil tomato i onda fino ko idiot sa 3 mobitela,kad pocnu zvonit,a od zracenja cu dobit rak velik ko kanister od 20 litara,bil bu tak velik,da bum za njega moral zvadit posebnu osobnu kartu= Citat =:
Izvorno postao Aureus
:retard: :retard: :retard:
prodaces vec 6630 ...
Da, kao što Inovator kaže, voltaža je kriva, a ne 3G..... Samo mi nije jasno zašto taj problem ne otklanjaju!?:-/
sto je najtuznije kazu da rade na tome...a sad kad ce konkretne rezultate postic to je pitanje !!!= Citat =:
Izvorno postao GoGs