-
promaknuće
dečki (i cure) koristim ovu priliku da Vam kažem da sam dobila promaknuće na poslu.
sad Vi vjerovatno mislite kako je to super ALI nije, iz razloga što iz ove svoje pozicije idem na poziciju tajnice a šefica mi je jako jako stroga i zločesta (tako barem pričaju), i ova zadnja njena tajnica koja je otišla je 4 po redu. Neznam dal da se plačem ili smijem, jedino dobro u svemu tome je što ću dobiti stalan posao.
Svi u toj firmi gdje ja jesam su mi, nakon što su čuli za "promaknuće" pružili ruku i rekli: "Moje saućešće"
Ja jedino mogu reći: "tko zna, možda će biti peta sreća!!!"
podijelila sam ovo s Vama jer bi mi svakako dobro došlo malo podrške, i naravno da više neću moći visiti na netu kao dosad. bez obzira što smo stalno umreženi. pa ako me neko vrijeme nema, nemojte me zaboraviti!!!!
pusa svima!!! :kiss:
-
-
ja isto
dođi na net što prije mozes i javi kak je
-
-
evo došla sam nakratko na svoje staro radno mjesto i na stari komp. moram obrisat sve mailove jer ću i mail promijeniti.
puno vam hvala, sad se vidi tko su pravi prijatelji!!! :kiss:
a mog come nema nigdje. eto.
:( :cry:
-
Sretno! Bilo bi ti bolje da imaš šefa, a ne šeficu, jel da? ;D
-
ma bas sam jucer gledo ovu stranicu kada mi se nesto dogodilo, pa sam se razpizdio ugasio komp
-
wb-istina, htijela bi šefa
coma-šta je to bilo? molim objašnjenje na pm
-
Pa ni na starom mjestu nis nisi radila,samo si bila na Forumu:D,a dobila promaknuce,inace sretno
-
SRETNO!
A kaj se tiče šefice, tješi se da uvijek postoji negdje neka gora od one koju imaš.
-
Gud lak, dovedi šeficu na forum i nek joj šefica bude nick.
-
nimda jesi neki....a baš sam ti htijela reći da si super ispao na onoj slici koju imam...ali nakon ovog, više mi nisi simpatičan.
šalim se, ma radila sam ja, samo što ja jako jako jako brzo pišem i jako brzo završim. sad imam potpuno drugačiji posao, nema toliko unosa, koliko ima javljanja na tel., prespajanja, kopiranja,tablice,pa prezentacije itd...
šljaka & miško -> hvala vam, vidiš dobar bi nick bio Šefica...
možda da je mlađa bi ona i došla na forum, a ovak...nema šanse..
šljaka-nema gore vjeruj mi!!! čekam ja izbore...23.11. he he he
-
sretno ti bilo... cestitam!
-
@Andrea vjeruj mom iskustvu, ima gore. Čak i da nisam u pravu možeš se tješit. zar ne?
-
Andrea:
Čestitam i sretno.I samo se nemoj preradit.:)
-
puno vam hvala.
tak je šljaka.istina,istina.
ma danas uopće nisam imala posla, dosađivala sam se cijeli dan i brojila minute do kraja...pustila je šefica mene i ovu curu koja je danas zadnji put bila samnom čak 15 min ranije.
u ponedjeljak će mi zapravo trebati sreća. tada sam naje...
solo sam i tak
-
Andrea sretno na novom poslu, i ja imam šeficu tak da znam kako je.:D
-
-
joj hvala vam...super ste svi. već sad imam tremu. čim ju vidim moram naručit njenu kavu sa smeđim šećerom ne sa ovim bijelim. pa moram otvorit prozor u njenom uredu, pa pošpricat njenu biljku ... molim držite fige i na rukama i na nogama
a tko zna možda ja to sve preuveličavam...? možda bude dobro...
ma bude qurac.....žena je zmaj:bat: - iliti šišmiš :rolleyes:
-
-
-
o čemu to vas dvojica???:confused:
-
o soranju sefice, a ovaj je kolko mi se cini pobriso post
-
aha, ma ne treba. znam se ja tući, kaj se toga tiče nema frke.
nego jesi mi probao poslat pm? meni je stalno prazan inbox jer odmah brišem.
-