Zanima me je li se moze mobitel otljucat preko data kabela, pomocu nekog programa? dali je moguce odkljucat taj mobitel? ako je, kako? hvala
Printable View
Zanima me je li se moze mobitel otljucat preko data kabela, pomocu nekog programa? dali je moguce odkljucat taj mobitel? ako je, kako? hvala
Po mojim saznanjima tesko se otkljucava, pa ga zato u oglasniku prodaju za samo nekih 700 kn, i inace su oko 1300.
Inace moja preporuka je kupnja mobitela u Italiji, otkljucan je a cijena je oko 200 eura, zato mi malo nije jasno zasto dileri njega prodaju za 1400 kn kad toliko dodje novi u Italiji?
Jako je nerelano skupa..., ali se nadam da ce uskoro drasticno pasti cijena zbog nadolazecih modela...
mali a ne informirani! kako mi vec na zivce ide ovo dekodiranje i pametovanje oko toga, a netreba cak ni kabal. jednostavno malo strpljenja. evo jedan dobar tool za dekodirati "skoro" sve nokie, sve do N serije i jos po neke drugih modela. provjereno radi na 3120, 3310, 2-3 LGa, 6600, 6670, 6630, 6610i i jos nekima. neda mi se traziti web gdje mogu postati program (zip file 361kb) pa ostavite mail da posaljem kome treba. ili potrazite na netu "NokiaFREE_v300_Setup"
@amdhammer
molim te ne ljuti se na članove koji kažu da se ne može dekodirati 6630 preko kalkulatora kad se on STVARNO i ne može dekodirati preko besplatnog kalkulatora:wstupid:
koliko bi se sad mi ostali trebali ljutiti na tebe zbog ove glupe izjave, promisli malo
Ciao!
BB5 Nokije se ne mogu otkodirati kao ostale. A ti bi se mogao malo opustiti, i ne vrijeđati druge članove koji pokušavaju pomoći.= Citat =:
Izvorno postao amdhammer
Evo popis BB5 Nokia koje se ne mogu dekodirati (ili mogu ali jako teško) :3250, 6131, 6133, 6125, 6126, 6270, 6280, 6282, 6630, 6680, 6681, 6682, 7370, E60, E61, N70, N70, N72, N80, N90, N91, N92
Nadam se da je sada svima jasnije:thumbup:
ne ljutim se ja na nikoga, ali znam da sam vec 4-5 6630 otkljucao s njima i to svaku iz prve, medu tima je i moja 6630. a ako je onda BB5 kako se svaka daje dekodirati kodovima. kako god, ako netko hoce da mu generiram kodove ili prog ako nema nek se javi.
:) :) :) :) :)= Citat =:
Izvorno postao amdhammer
ma covjece nema sanse da si otkljuco 6630..= Citat =:
Izvorno postao amdhammer
uostalom koji program si koristio?
dodajem;= Citat =:
Izvorno postao andrija
5500, n73, n93, 6134
krivo si vidio model vjerovatno, nešto je očito pobrkano u brojevima kod tebe= Citat =:
Izvorno postao amdhammer
AFAIK BB5 otkljućava samo onaj Dejan K,a i njegovo riješenje nije baš stabilno(pri upgrade firmware-a se mob opet zaključa).
više ne samo on, napravio je 3 boxa, tako da sad rade 4 osobe ukupne, sva 4 su u Srbiji. Minimalna cijena unlocka je 70 eura= Citat =:
Izvorno postao ダニエルの意気込
sta stvarno se zakljuca mob pri upgrejdu?= Citat =:
Izvorno postao ダニエルの意気込
probaj pa javi= Citat =:
Izvorno postao dstosic
He he he .. :lmao: ne mogu vjerovat...al ono...= Citat =:
Izvorno postao amdhammer
netko ide tvrdit tako kategorički nešto što je nemoguće!!
ovo je vrlo vjerojatno...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ovo mi je stvarno smiješno... A toliko se puta govorilo o tome BB5 zaključavanju, i onda doletni netko, i tvrdi da je već otključao 4-5 mobova zaključanih tim kodom... Stvarno smiješno...
odi na www.entsperren.at unesi imei i to je to. tam mozes otkljucat skoro sve Nokije,cak i N70,n90,n-gage= Citat =:
Izvorno postao master1337
ti to iz vlastitog iskustva???;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao bubbaloo
= Citat =:
Izvorno postao bubbaloo
ovo ce netko probat i zablokat si mob.....
...da se može i još k tome i besplatno :rolleyes: hmmm i don't think so..
hhahhahha,nemoj se ljutit ali s takvom pameti ne možeš ni vrata otključat.Čuj otključao on više se ni ne sjeća koliko nokia 6630 , hhahhahha......= Citat =:
Izvorno postao amdhammer
moju 6630 je Dejan dekodirao i tada je bila v2 xxxx= Citat =:
Izvorno postao khideg
kad sam je upgredao i to u mobisu ništa se nije dogodilo, sve normalno , nikakvog zaključavanja.
e ovo je jako korisna inforamcija.= Citat =:
Izvorno postao symbianer