jel imate kucne ljubimce? kojeg?
Printable View
jel imate kucne ljubimce? kojeg?
ne:)
Da, pudlicu. Al opaku i crnu! ;)
imo papagaja, ribu, sad nemam nista
ja imo 53 ribice i crnog macka {ma pravi mali panter}
imam maltezera ženku i ruskog mačka
a sada živine koje SAM imala:
ribu
hrčke
kineske hrčke
papagaja
ninfu
kanarinca
svraku(pala je s jablana kad je bila mala, othranila sam ju i pustila u Maksimir)
psa- vrste: fox terijera,njemačkog ovčara,staforda,rotvajlera i sad maltezera-šećerčić na kraju
stari je jedan dan zamalo dofurao bijelog tvora doma. vidjela sam ga u pet shopu simpa je skroz.
mora da dobro mirise:D
ma znaš kaj oni ti neće ispustiti smrad, samo kad su u životnoj opasnosti...a kod mene nebi toga bilo. slatki je, bijeli, mali, i on ti poždere sve ove insekte u kući koji tu i tamo nailaze
kad ga napadne strsljen bece smrada:D
Je ti tvorići su stvarno preslatki i stvarno ne smrde... samo kaj su skupi a ne žive tak dugo... btw Andrea kaj se desilo sa svim tim tvojim živinama da si ih toliko mjenjala, kak se to brineš o njima? ;)
pa staforda smo morali uspavati,njemački ovčar otrovan,fox davno davno poklonjen,rotvajler isto,al bio je jako jako mali,kanarinca sam ja pustila jer sam bila mala,ninfe smo poklonili jer su kreštale,papige su pocrkale,hrčci isto,kao i riba...i tak ti je to
ajme. a ja razmišljam da ubim ovo što imam. zamorca i papagaja. i mačku sbuhama
p.s. jel neko oce zamorca mladog, 2mj? okotola mi se zamorcica, pa bi ih poklonio u dobre ruke
p.s. mozda bi ovo trebalo ici pod oglasnik
e coma moj, poslije hebanja nema kajanja...moraš snosit posljedice skupa s mamom zamorac...meni stvarno ne treba.
ma ostavi ih skupa. a koliko ih je izlegla?
ne volim zamorce jer su veliki i imaju velike zube i grizu
moj ne grize, i jako je slatki, i nije velik. i ne smrdi.
o čemu ti to? zamorcu ili ... ? he he
ma jebote neka luda zamorcica, dobio sam je na poklon kao malu, i odjednom se izlegla za par mjeseci, a nemam muskog zamorca u kuci! Ja nisam bio u krizi pa nisam ni ja ucestvovao u tim radnjama= Citat =:
Poslao: andrea
e coma moj, poslije hebanja nema kajanja...moraš snosit posljedice skupa s mamom zamorac...meni stvarno ne treba.
ma ostavi ih skupa. a koliko ih je izlegla?
ne volim zamorce jer su veliki i imaju velike zube i grizu
znači netko ti je uvalio ženu s djecom??!! pa hebemu sunce....
a kažeš nisi ti?? pa tko je onda...e jel ima plave oke koji od malih? heh
ma neznam ko je, mislim da stari nije, cucki isto nisu valjda..... ali fora je u tome kaj je nju neko moro skarati dok je bila beba.... a opet kako je bila plodna????
to je ziher neko zlostavljanje u obitelji bilo, incest 100%
fuj.
jadna.
i sad ćeš joj još i male uzeti...:( :cry:
čekaj malo coma, ti živiš u Prečkom? u stanu ili kući?
vidim da spominješ cuckE? pa šta imaš 2? koja vrsta? ovaj sa slike?
maksimir, ne precko, imam 2 cucka, njemacki pticar i sarplaninac
mozda ti je pelud oprasio zamorca pa je dobila mlade
a tko je onda u prečkom?
pretpostavljam da živiš u kući
dj velja-ha tko zna,, možda je tak, moram se onda ja pazit da ne ostanem trudna:D
imam ruskog plavog macka... i nekih 15-ak ribica...
@ andrea... to imas ruskog plavog ili...??? :)