Zanimaju me promjene u simpa tarifnim modelima od 1.9., i da li će ostati besplatni razgovori unutar mreže.
Printable View
Zanimaju me promjene u simpa tarifnim modelima od 1.9., i da li će ostati besplatni razgovori unutar mreže.
Ako će i biti kakvih promjena, prije ćeš sam saznati na njihovim stranicama nego čekajući da netko ovdje objavi referat...
Mislio sam da netko ima nešto iz pouzdanih izvora da iznese ovdje prije objave jer mi se spava i neda mi se cekati 12h.Nije ovo docek nove godine:jump:
Odi spat... Mislim da se neće dogoditi nekakva revolucija u cijenama i ponudama za koje bi trebao saznati među prvima...
Ja volim sve prvi saznat, da mogu ujutro biti glavni frajer u firmi.Ma šalim se.Nije da necu moci spavati ako ne saznam novosti, nego sam samo pitao ako netko sa foruma zna.
T-mobile za simpu nije ponudio ništa.Produženo 7 simpa ti i ja brojeva i neki mobiteli u paketu jeftiniji.Ništa od besplatnih razgovora.Opet moram nositi 2 mobitela po đepovima.
stvarno sramota sto nisu ponudili nista. Vip je ponudio povoljnije cijene, Tele2 je cekao VIP i nadam se da ce i oni uskoro, a t-mobileu je bilo cak lijeno i maknuti ono pod tarifnim modelima Simpa ljeto na webu.
A baš tak...jadno...= Citat =:
Izvorno postao imatic
A kad su to bili besplatni razgovori unutar mreže?= Citat =:
Izvorno postao konan1
Akcija Unlimited... Sumnjam da nisi vidio onu užasnu reklamu.. Uglavnom akcija je gotova tako da sad svi čekaju nešto novo - stay tuned :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao davor
Sada bi mogli vratiti i castilicu:notooth:
Užasna reklama?????= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Zar ti nisi vidio niti jednu Tele 2 reklamu???
Posebice sa traktorom privjescima...Ajme užasa:bunny: :bunny: :bunny:
Ta reklama je 20 puta bolja od svih t-mobileovih ikad snimljenih. Ali kako kome, neko voli biti oprana mozga, neko ne.= Citat =:
Izvorno postao sony70
Sve sam ja to vidio i uopće me tangiraju te reklame, samo nek su što kraće.. Al kad gledam TM-ovu reklamu dođe mi sila na wc kolko traje.. Da su bar kraće pa ajde..= Citat =:
Izvorno postao sony70
OT je za mene gotov, o reklamama ćemo drugdje..
Ha ha dobra fora..Zato su je i maknuli nakon 10-ak dana(ali kako kome,netko voli debilanu netko ne):thumbup: :thumbup:Ispalo je ipak da većina ne voli čim su je maknuli.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Možda sam ti firmu uvrijedio kad tako čudno reagiraš,ali primjećujem da ti na svaku kritiku Tele 2 reagiraš na način da pljuješ po ostala dva operatera:rolleyes: :rolleyes:
Naravno, pa moram po ne znam koji put napomenuti da me tele2 plaća da ih hvalim i da pljujem ostale. Sad kad je to jasno molim da prestanu nagađanja. A pošto ti se sviđaju samo normalne, a ne debilne reklame, sigurno ti se svidjela i ona "novi mobiteli već od kune".= Citat =:
Izvorno postao sony70
Naravno,a i o ponudi mobitela bi se dalo svašta napisati.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Hvali ti brate Tele 2 koliko god hoćeš ali mogao bi bar jedanput biti realan.
Po tvojim postovima stekao sam dojam da bi rekao i za govno na kojem piše Tele 2 da ne smrdi,bez obzira što se forumaši javljaju(koji koriste Tele 2)sa problemima koja su T-Mobile i Vip imali pred otprilike 5-6 godina.:spin: :spin: :evil:
Ma neću se ja prepirati s tobom jer nema smisla. A tebe bi molio da mi napišeš post u kojem sam bio toliko nerealan. Isto ja za tebe mogu reći da te plaća t-mobile da ih hvališ i da pljuješ po drugima i gdje smo onda? Ko da si ti napisao ikad nešto REALNO o tele2 mreži. I ja korisim tele2 i problemi koje ima su normalni za mrežu koja radi nepunu godinu i ne smetaju mi. Nemaju dobru pokrivenost ko t-mobile i vip, kasne im poruke nekad, u roamingu zna štekat, ali zato imaju puno povoljnije cijene, a meni je ovo drugo važnije. Bio sam prije na t-mobileu i da nije došao tele2 u HR još bi sad plaćao 3kn prema drugim mrežama jer bi sad cijene bile iste, a ne bi bilo nikakvih unlimited fora. Eto toliko od mene, ali sad sam već zapao u debeli OT.= Citat =:
Izvorno postao sony70
ovo ne vodi nikamo, tema govori o novim tarifama u T-mobileu, kad bude konkretnih vijesti, otvorit ćemo nove teme.
Ako niste shvatili sve ove teme koje otvaramo da bismo nešto predvidjeli naposljetku izgube smisao, a ni sama bit nije osobito poznata i jasna.
:closed: