ikonice od vodafone-a i slike od motorole... kak to mogu maknut s moba? jel to komplicirano nesto? znam da mi treba kabel al što onda? il da se ja jednostavno ne prtljam u to i dam to nekom ko se kuži da mi to makne? tnx.
Printable View
ikonice od vodafone-a i slike od motorole... kak to mogu maknut s moba? jel to komplicirano nesto? znam da mi treba kabel al što onda? il da se ja jednostavno ne prtljam u to i dam to nekom ko se kuži da mi to makne? tnx.
= Citat =:
Izvorno postao malena01
A možeš ti nekoga iz zagreba zamoliti ali ti to uopće nije problem... Prvo i najvažnije trebaš spojiti mobitel sa kompjuterom... Sve lipo ima objašnjeno u Motorola Superthreadu...
Code:Instalacija drivera. Obavezno v2,9 ili kasniji za V360v
1. Raspakirao drivere v2,9 u vlastitu mapu u Mojim Dokumentima.
2. Motorolu USB postavke stavljam na Data/fax
3. Priključujem telefon kablom, nije otvoren nikakav Motorola program
4. Wizard: Motorola USB modem, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, klik na Završi. Nakon ovoga imam Motorola USB modem i ništa drugo. Nisu instalirani nikakvi p2k driveri!
5. Otvaram p2k Tools program.
6. Wizard: Motorola Phone (V360v), Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, USB Composite Device instaliran, klik na Završi.
7. Wizard: Accessories Interface, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, USB Accessories Interface instaliran, klik na Završi.
8. Wizard: Data Loging MCU Interface, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, Data Loging MCU Interface instaliran, klik na Završi.
9. Wizard: Test Command Interface, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, Test Command Interface instaliran, klik na Završi.
10. Izlazim iz p2k Tools programa i ponovno ga pokrećem. Pokazuje da je spojen na V360v i mogu sve raditi. Većina p2k Drivera je sada instalirana! Izlazim iz p2k Tools.
11. ovaj i slijedeći korak potrebni samo za flashanje: Otvaram FlashBackup (2,59 beta). Kartica Backup, Backup mode: PDS Backup, kvačica na Disable compression, odabir Additional Loader for 32 MB. Klik na Create.
12. Wizard: Motorola Flash Interface, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, Motorola Flash Interface instaliran, klik na Završi. Zatvaram FlashBackup, restartam telefon jer je u Flash načinu rada.
13. Odvajam V360v od notebooka i prebacujem mu USB postavke na Memorijska kartica i priključujem telefon nazad na notebook.
14. Instalira mi se Motorola kao USB disk od 512 MB, i iskače Explorer (ovisno o štelungu i verziji OS-a na pili, ovdje može biti raznih reakcija)
Dakle, total je:
1. driver - USB Modem
2-5. driveri - p2k driveri
6. driver - Flash
7. driver - USB disk
Dakle, da biste mogli s p2k programima raditi sa svojom Motorolom, mora biti instalirano prvih 5 drivera.
Onda ga treba flashati... Za to mi se javi na ICQ, MSN ili PM, ali preporučujem MSN... Ili se javi nekom drugom...
kad dobro instaliraš mobitel po gore navedenom postupku, skini Motokit program i preko njega radiš sve živo i neživo!= Citat =:
Izvorno postao malena01
Jedino ne može flashat
tnx ,sad jos samo trebam nabavit kabel ;) ! budem ovih dana...
tnx
i eto riješili smo i to ;)