-
fotič do 1500kn
pozdrav svima.
kupio bi si fotič do 1500kn i mem. karticu.. barem od 512mb ako ne i od gige...
ne znam baš cijene al ne bi htio da mi pređe 2000...
vidim da se hvale soniji al navodno su im kartcie skupe..
trebo bi imat barem 4MP, 3X zoom ili više (al nisam baš primjetio da u tom cjenovnom rangu se može nač više), digitalni zoom nije bitan..
snimanje videa sa zvukom barem 640x480...
služio bi za snimanje pijanki, privatne potrebe i tako.. ono klasično što bolje za što manje para... :)
ako nije bed i da se kaže di bi se mogao nač na riječkom području...
SONY DSC S600 mi ima frendica i čini se ok... pa če izbor čini se past na njega ...
evo sutra idem kupit jer mi se žuri pa bi htio čut vaša mišljenja.. hvala unaprijed...
-
Ako ti se ne čitaju postovi na forumu onda ti evo u kratko:
Kupi ti sebi S600 i bit ćeš zadovoljan.
Za ono što si naveo bit će odličan ;D
P.S. ovo nije šala ;D
-
-
heh sorry.. evo idem bacit pogled...
ma žurih se...
-
Evo...telepatijom sam saznao da se covjek dvoumi izmedju modela Sony S600 i modela Sony DSC W30. Pa da mu malo pomognemo...
Dakle, rekao bih da ovdje nema krive odluke. Radi se o dva, sto se specifikacija tice, gotovo identicna foto aparata. Vrlo je tesko naci, makar i sitnicu u kojima se razlikuju. I u jednome i drugome modelu Sony je upotrijebio isti chip, gotovo identicnu elektroniku, isti software i isti display.
Kad sve sagledamo ispada da je jedino pakiranje razlicito. Tako je S600 duguljastiji i malo "napuhani" model, nesto vecih dimenzija i malo vece mase, dok se W30 gotovo zadrzao u ultra compact klasi, svojim strogim linijama, cetvrtastim oblikom, manjim dimenzijama i manjom masom
Pa shodno svemu sto sam gore naveo tvoja odluka trebala bi se bazirati na tome zelis li proizvod, da to tako kazem, kojemu je estetika u prvome planu, manje dimenzije i masu ili ti ne smeta da ti foto aparat bude malo neuglednijega izgleda, ali jos uvijek dovoljno mali i ergonomski sasvim prihvatljiv.
Ako je ovo prvo navedeno odaberi S600 ako je ovo drugo onda kupi W30.
Da ja osobno biram odabir bi bio W30, ali tvoja je lova, pa je tako i odabir tvoj.
-
ae puno hvala... ovaj je nešto skuplji i zbog punjača koj se dobije u paketu pa budem još vidio...