-
Nestao usb
Imam mali problemcic.Naime, nasao sam neke tips and tricks za XP. kak ti nekakvo ubrzavanje kompa na nacin da se iskljuce neki servisi koji nisu potrebni:comp: . e sad, kad ustekam usb stick, ne vidim ga u my comp, ali u comp menagmentu ga vidim i mogu normalno kopirat i brisat kaj hocu. instaliral sam i alkohol, antiblaxx i daemon tools. mozda je koji od tih softvera kaj zahebo. evo ako netko zna kaj bi bilo,nek pomogne.neda mi se svaki put ici u komp menage. i da, laptop je acer aspire 9502, ali mislilm da to nema veze. xp je xp, ali original
unaprijed hvala
-
Od servisa vidi jel ti uključen Plug and Play i Shell Hardware Detection. Oba stavi na automatic i resetiraj komp.
-
probal i opet nista. ima jos ko kakav prijedlog?
-
Ha probaj uključivati pojedine servise koje si isključio i ako ti proradi vidjet ćeš di si fulo.
-
Ako ne znaš što si sve promijenio,vrati postavke kompa unazad sa system restore.
-
ukljucio sam sve kaj sam prije iskljucio i opet se nije pojavio.onda sam promijenio ime diska u sa slova U u slovo G, formatirao i sad radi i odmah se pojavljuje. sve u svemu sad na kraju neznam zbog cega je nestal, ali me niti previse interesira.glavno da radi. hvala svima:closed: