u cetvrtak idem po novi mob i nemogu se odluciti između e900 i d820. pomagajte!!!
Printable View
u cetvrtak idem po novi mob i nemogu se odluciti između e900 i d820. pomagajte!!!
E900...
evo zašto : http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1508
-Slazem se E900 najvise zbog kamere!!!:comp:= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
e900 bez razmišljanja
Niti jedan niti drugi mob nisu loši, ali E900 je superiorniji...ima bolju kameru, malo više integrirane memorije, a i dizajn mu je nekako više "in"...
I meni je bolji E900 uzmi ga bez razmisljanja
e900 je bolji.ja bih preporucio pricekati d900.:spin:
meni je kod e900 zapravo jedini pravi nedostatak to sto mi se cini kao da se lako zaprlja mob (otisci etc.) sto bi picajzlama (meni :)) smetalo.
Potpisujem sve sta je Srki rekao i dajem jos jedan glas E900.
E900 još jedan glas :klap:
Kod D820 ti se teško tipka jer su tipke smještene u "jami"
e pa hebote da te hebo pa ja dajem glas za d820 :wstupid: :wstupid: :wstupid: ...nek on ima lošiju kameru i sve što vi navodite :retard: al ovako čemo: prvo tipkovnica nije u jami :cool: ,drugo mob je duplo ljepši od e900 barem meni jer sam e900 vidio u trgovini u italiji :lol: ,treće on sam ima 80 mb memorije :jump: , četvrto ima super jasan i velik zaslon :kiss: :kiss: !!!!!!!!!!! MOJ GLAS IDE ZA D820!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: (hebote e900)
ovako je ne mislim da je e900 sranje :-/ nego mi se ne sviđa dizajnom iako je po specifikacijama super :klap: ..ali d820 je i lijep i ima super specifikacije i mogućnosti :angel: :angel: :angel: :kiss: :kiss:
svako svog konja hvali,moj glas ide e900 zbog svih stvari koje su naveli ostali forumaši.
mislim da stavrno nije potrebno uzdizat d820 u nebesa...lošiji je aparat od e900 i točka...a o ukusu se ne raspravlja...:closed:= Citat =:
Izvorno postao mobitelash
E900, E900, E900 :thumbup:
E900 je ženski mobitel kao i LG čokolada.
Ako baš oćeš uzet takav tip mobitela onda uzmi D900 je skuplji za 100 eur al je brate normalni.E900 sam ja misliop kupit al kad sam vidia da je touch screen popizdia sam. taj mob. mi je više za cure s velikim noktima al nikako za muškarce(osim pedere).
ma daj 100 eur više i uzmi d900:thumbup:
koliko nakraju košta taj E900 i di ga mogu kupit?? Ja bi si ga kupio ali ga u vž još nisam vidio! E da i dal mogu mp3 stavit umjesto zvuka poruke??
E900 :thumbup: