Nakon proučavanja i proučavanja, mislim da mi neki utrazoom bolje paše nego SLR. Iz jednostavnog razloga šta za "pravu" opremu za SLR-a nemam novaca.
Googlajući, mislim da bi moje zahtjeve zadovoljio FZ30, iako do sada nisam imao priliku isprobati ga.
Par pitanja:
1. Pošto je izašao FZ50 zanima me vaše mišljenje koliko je novi model napredniji i jel se on više isplati s obzirom da će cijena biti bar 1000kn viša? Vidim da ima 2mpix više i jači ISO (pitanje je koliko je upotrebljiv na 1600)
2. Na netu sam za Panasonice dosta često nalazio da ima problema sa auto fokusom, pa me zanima ako netko može dati osobnu usporedbu između fokusa njega i recimo Canona S2 (njega sam imao priliku isprobati pa da dobijem pravi dojam)
3. Prvobitno sam mislio uzeti S3 pošto sam nekako pristalica Canona, ali me nemogućnost dodavanja dodatnog blica i "samo" 6mpix nekako smetaju, a za cca 1000kn više, mogu dobiti fz30 sa 2 mpix više te mogućnost blica koji bi me dugoročnije mogli zadovoljiti.
Jel netko imao priliku koristiti ova dva aparata da da mišljenje glede mogućnosti oba i samog rada sa njima?
Uff, udavih ;)