Molim vas pomoć.Imam samo jedan skin i to moto na e1000 pa bih si stavila još koji skin.Odprilike znam kako to uraditi uz pomoć tutoriala ali me zamina što je najgore što mi se može dogoditi mobu i da li ga mogu ubiti ili tako nešto?Unaprijed hvala
Printable View
Molim vas pomoć.Imam samo jedan skin i to moto na e1000 pa bih si stavila još koji skin.Odprilike znam kako to uraditi uz pomoć tutoriala ali me zamina što je najgore što mi se može dogoditi mobu i da li ga mogu ubiti ili tako nešto?Unaprijed hvala
Slobodno stavi ne može mu ništa biti ali nemoj brisati taj moto koji imaš!= Citat =:
Izvorno postao mm111
tako je. samo nemoj brisat moto skin i samo dodaj novi. sve će biti u redu!= Citat =:
Izvorno postao mm111
Najgore što ti se može desiti jest da ćeš morat flashat mobitel...
Ja bih Vas još molila,budući da nisam to nikad radila,da mi savjetujete kojom metodom da stavim skin na e1000.da radim sa p2kcommanderom ili skinsmanagerom ili da uz pomoć dir2flex i pst ubacim skin ili nešto drugo?Unaprijed hvala
najbolji ti je skinner4moto http://www.skinner4moto.de.vu= Citat =:
Izvorno postao mm111
ali moras si prvo skinuti i onaj mod za e1000 i onda samo stisnes open skin koji hoces i install i on ti sve sam napravi;)
Imam to sve.Znači za početnike je to najjednostavnije.Ma mene je frka da si ne uništim mob jer ću ga morat nositi u servis a ne bi znala sama popravit ni odprilike.Čitala sam ovdje na forumu da je nekome nakon stavljanja skina na e1000 zablokirao mob a upravo tog me strah.
skini program LeaderGL flex editor. odi na struments-->resource explorer i napravi folder u /a/mobile/skins/nešto= Citat =:
Izvorno postao mm111
"nešto" ti je ime skina i taj folder mora imati ime kao .ski file od skina
kad to napraviš, nađeš dotični skin u svome računalu, kopiraš sve fileove od skina i samo paste u taj novi folder. restart mobitela i imaš novi skin u mobitelu.
Gogs jer mozes meni odgovoriti na ovo pitanje posto si strucnjak:smart:
moj frend ima motorolu e1000 i prebacivali smo mu skinove kod mene ali on uopce nema mapu skins u podesenja}personalizirati pogledao je u knjizici koju je dobio s mobom i tam pise da mob ima tu mapu ????
skinner4moto samo pravi precicu za instaliranje skina preko p2k commander-a,tako da nije samo on dovaljan.Takodje se mora i odrediti u njemu gde ce preko te precice instalirati skin.= Citat =:
Izvorno postao madDogg
pa gde si mu onda prebacio skinove ako nema tu mapu?= Citat =:
Izvorno postao madDogg
pa napisala je da ima p2k= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
prebacio sam mu preko skinnera i pisalo je da je dovrseno ali uopce nema mapu skins:zbunj:= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
nije mu vjerovatno uključeno u seemu. ovo mi se još nikad nije dogodilo da na E1000 nema opcije skin! lol= Citat =:
Izvorno postao madDogg
editiraj 0032_0001 seem
offset 54 - bit 0: Settings > Personalise > Skins/Color Style (1 on, 0 off)
hvala majstore:klap:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
javi jel radi.....:famous:= Citat =:
Izvorno postao madDogg
gdje se nalizi taj 0032...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
neznaš ni to.....= Citat =:
Izvorno postao madDogg
prebaci ovaj seem šta sam ti dao točno u root E1000
dakle uploadaš u /a/ i restart mobitela. u personalizirati bi se trebao pojaviti skin!
http://rapidshare.de/files/31441606/0032_0001.rar.html