naime stalno nešto radi zašto? stalno... živcira me buka...
Printable View
naime stalno nešto radi zašto? stalno... živcira me buka...
isključi u bios-u da ti provjerava ispravnost floppya pri podizanju windowsa.= Citat =:
Izvorno postao Compov
pa kako se odjedanput to raštimalo? kad uđe u win onda radi non stop...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ugasio sam floppy u biosu sad ga više nemam.... odlično koji će mi... a i brže se dignu win kad nema floppyja
očito ti je iz nekih i tebi i meni razloga počeo bootat non stop što znači ili je pred Bogom na razgovoru ili je nešto do kabla. No eto, ako ti ne treba, ugasi ga, a naravno da se i win brže dižu, nema bootanja sa istog i provjeravanja ispravnosti.= Citat =:
Izvorno postao Compov
joj sad mi neradi stick i mp3 player... naime kad spojim i želim otvoriti pita me želim li formatirati... a poludit ću!!!!!!!!
dakle sad ti se nešto potamanilo sa usb portovima. pravac bios i pogledaj dal boot-a preko usb-portova i removable hardware-a, ako da isključuj to.= Citat =:
Izvorno postao Compov
ma to mi je odavno isključeno... namjestio sam davno već da bota samo sa HDD-0 i sve je radilo... sad provjerio sve je ok...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Probaj zamjeniti cijeli floppy sa nekim drugim sa nekog drugog kompa da vidiš da nije stvar u njemu...