-
S65 - ne mogu mu ništa
Ovako... Imam S65 FW58 V401 ... OD_02 ne može da otkrije sakrivene diskove, a ispiše "Done!" , x65PapuaUtils v079e ne može da iskalkulira SKEY i BKEY pored uijetih (midlet-om px65v5 i px75v1) ESN i HASH, niti x65flasher-1094 (poruka: moguć novi algoritam i sl). Pokušavao sam i sa ostalim programima prateći tutorijale, ali... NE MOGU MU NIŠTA! Ako može pomoći, IMEI, koji očita midlet, mi se razlikuje od onog koji se ispiše *#06# (sve nule). Kabl mi je DCA-510! Thank U!
-
Hm, daj prvo provjeri da li možeš s VNFExplorerom otvoriti skrivene mape.
Probaj i sa novijom verzijom Papue, imaš ju ovdje na forumu.
Drugo, bilo bi dobro kad bi napisao kodove tako da lakše zajednički nađemo rješenje.
-
Kodovi su
HASH
E23A-BB05-0821-923E-439C-0EF0-C12E-3216
ESN
B284-33A7 (x65flasher)
A733-84B2 (Papua)
Čitao sam na nekom sajtu da su noviji FW-ovi (>50) zaštićeni???
-
Gdje mogu da nadjem taj program za mape? Da li si mislio na Papua Lite 1.7? Mogu li pomoći one informacije (kada kliknem na "Information" u Papua-i)? Treba li još nešto od kodova?
-
Nisam mislio na papuu, uostalom evo ti link http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=285581&postcount=8 pa skini.
Samo jedno pitanje da li si ispravno, kod papue podesio HWID ?
-
HWID je podešen! IMEI, ESN, HASH sve je OK! Skrivene mape- ma, u bilo kom programu da pokušam... NIŠTA! Imam midlet SieFM-2.4.2VM na mobu i OK šeta po skrivenim diskovima, ali je moguće samo očitavanje! Čak folder FlexMem nije kao prije, postoje samo slike Surf&Fun menija! Opet mislim da nije do kabla ali sam sa starijim FW-a normalno radio (SWUP, Flasher...)! Nije original, ali ga mob prepoznaje kao DCA-510! Postupke sam 100 puta ponovio, ali... Imam jedan mob (S65 FW58) ali LG1 (V102) pa ću, ako nekako oživi (dešava se) poslije prelaska auta preko njega, pokušati i sa njim! Ako bude ista stvar, ili je FW58 zaštićen ili je kabl ostario.
-
Kabel ne može ostariti, može se pokvariti, ali to se lako provjeri. A za ovo drugo nemam informacija, ali nije nemoguće. Prema svemu napisanom, ako meni nije nešto promaklo.... Sjetih se nečeg upravo. Provjeri da li treba raditi Test Point na v.58.
-
Malo sam se našalio sa starenjem! TestPoint!!! Nije li to malo DANGER!?!
-
Oživio sam nekako stari mob i... Nisam mogao vjerovati! Normalno sve radi! SKEY i BKEY Papua pronađe, OD radi... Još nešto! Mob koji sada koristim je, izgleda, novije proizvodnje! Čak se i ploče malo razlikuju! Postoji li način da ubacim Variant102 na V401? SWUP ili tako nešto? Velik rizik? FFS u mobu mi ispiše kao da je sa neke mreže (Telering Austria)! Može li se korigovati onim FFS u Papui? Da li je moguće da je do tog?